Εκ κειμένων ΕπΠΠΣ «η Αργώ»

Για τις επισκέψεις του τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα, την πάγια υποκρισία, ασχετοσύνη αλλά και δειλία των ελλαδιτών πολιτικάντηδων στην Διεθνή και Εσωτερική σκηνή στο Ζήτημα της Γενοκτονίας, έχουμε αναφερθεί στο απώτερο και πρόσφατο παρελθόν.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, στην ιστορία αυτή αποτυπώνεται ανεξίτηλα και η βρώμικη εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων από τον πρώην Υπουργό Δημόσιας Τάξης στην Ελλάδα Μ. Χρυσοχοΐδη, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού τότε της Τουρκίας Tagiyp Erdogan, στις 10 Μαΐου 2010 .

Στη συνέχεια της ”πολυπολιτισμικής” Ελλάδας περιόδου διοίκησης Σημίτη, της προώθησης της αφρικανολαγνείας και ισλαμοφιλίας, Υπουργός  Εξωτερικών της Ελλάδας απέδιδε τιμές και κατέθετε στεφάνι (2000) στο μαυσωλείο του εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ. Έπειτα, σειρά στην απόδοση τιμών και στεφάνων στον σφαγέα του αυτόχθονα Ελληνισμού στον Πόντο και Μικρά Ασία πήρε και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας (2008).

Τον ”πατέρα των τούρκων” Μουσταφά Κεμάλ είχε ήδη κάνει φίλο ο Βενιζέλος, ο Λευτεράκης – ο τότε εγκάθετος των Γαλλικών συμφερόντων στην ελλαδική πολιτική σκηνή (1916-) – ο οποίος μετά την προσχεδιασμένη Γενοκτονία στον Ρωμαίικο Πόντο από τον στρατό και τους ισλαμιστές τσέτες του Κεμάλ πρότεινε τον τελευταίο και για ”Νόμπελ Ειρήνης” (1932).

Από το 1998, κατά τη διάρκεια και μετά τη Σημιτική συνδιοίκηση, τα υπηρεσιακά υποσυστήματα και τα επιδοτούμενα κυκλώματα της διακυβέρνησης της Ελλάδας πασχίζουν να εξασθενίσουν πλήρως και να εξαφανίσουν από την ζωή των Ελλήνων, ιδίως των νέων Ποντίων, τη Μνήμη για το έγκλημα της Γενοκτονίας από το τούρκικο, ισλαμιστικό-κεμαλικό καθεστώς. Επιδίωκαν μεταξύ άλλων να μεταθέσουν και τις εκδηλώσεις Μνήμης για τον μήνα Σεπτέμβριο ”για να εορτάζεται(!) στις 14 Σεπτεμβρίου με τους υπόλοιπους Μικρασιάτες”, ποντάροντας στο ότι οι ”υπόλοιποι Μικρασιάτες” είναι ανέκαθεν ανύπαρκτοι στη μαζική και ενεργή διεκδίκηση για τη δικαίωση της Μνήμης των προγόνων τους έναντι εγκλημάτων του τούρκικου καθεστώτος. Έτσι, τα υποσυστήματα θα είχαν εξασφαλίσει την σταδιακή και σταθερή εξαφάνιση της ζωντανής παρουσίας και των Ποντίων στις Εκδηλώσεις Μνήμης τις ημέρες της 19ης  Μαΐου.

Ο τούρκος Πρόεδρος Τ. Ερντογάν έχει ξανάρθει στην Ελλάδα. Ήρθε και σήμερα 07-12-2023 σε επίσημη επίσκεψη να εξυπηρετήσει τα τούρκικα συμφέροντα, και τα συμφέροντα της ”αγγλοσαξονικής συμμαχίας”. Ελλαδίτες πολιτικάντηδες επίσης έχουν πάει στην Τουρκία, όπου, ως εντεταλμένοι των αγγλοσαξονικών συμφερόντων και ως προδότες αίματος και μνήμης του Λαού μας, απέδωσαν τιμές, με υποκλίσεις και στεφάνια, στον εγκληματία και σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Μουσταφά.

Η εικόνα του γονατιστού Γερμανού Καγκελάριου τα λέει όλα για την δουλειά του εβραϊκού λόμπυ και ισραηλινού κράτους. Όπως και η αντίθετη, προδοτική και ντροπιαστική, εικόνα του ελλαδίτη Υπουργού Εξωτερικών να αποδίδει τιμές, υποκλίσεις και στεφάνια στο  μαυσωλείο του εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ… Και της σημερινής ”επιχειρηματικής” κυβέρνησης και πρωθυπουργού, που κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ή και πράγματι δεν αντιλαμβάνεται, πως το μέγιστο ζήτημα με την επιθετικότητα της Τουρκίας είναι η άρνηση αποκήρυξης από το κεμαλο-ισλαμιστικό καθεστώς του εγκλήματος της Γενοκτονίας.

Ελλαδίτης υπουργός εξωτερικών αποδίδει τιμές στο μαυσωλείο του εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ (Τουρκία, Άγκυρα, 2000).

 

Ορισμένες από τις Ανακοινώσεις :

Πολιτικά σκουπίδια στρατευμένα στη τούρκικη προπαγάνδα συγκάλυψης του εγκλήματος της Γενοκτονίας / 23.08.2022

Η ελλαδική αστυνομία ως όργανο στην υποτέλεια / 15.05.2010

Η επίσκεψη, οι σημαντικές δηλώσεις Erdogan… / 11.12.2017

Επιστολή  προς  τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας / 04.12.2017

Πόντος και τα 200 χρόνια της Επανάστασης / 24.03.2021

Φοβούνται περισσότερο απ’ ότι οι Τούρκοι… / 29.03.2021

Πόντος, Εθνικά θέματα… Οι δύο Πόλεμοι (…) / 09.04.1999  ή [ Οι δυο πόλεμοι (ποιος είναι ποιος…;!) ]