ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ;.. [*]

Εδώ και χρόνια εμφανίζεται το δεδομένο κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά σκουπίδια του ελλαδικού πολιτικού συστήματος να συγκαλύπτουν από κοινού με το εγκληματικό τούρκικο καθεστώς το έγκλημα της Γενοκτονίας και όχι μόνο αυτό.

Τα σκουπίδια αυτά ως συνήθως αυτοδιαφημίζονται ότι ανήκουν στο κατ’ επίφαση ”συνταγματικό και δημοκρατικό τόξο”. Προπαγανδιστική απάτη, που χρησιμοποιούν κομματικά μορφώματα κατά κανόνα της κεντροαριστεράς, προκειμένου να προσηλυτίζουν πολιτικά και κοινωνικά αφελείς ψηφοφόρους, προβάλλοντας την προμετωπίδα δήθεν δημοκρατικών και λαϊκών συσπειρώσεων.

Ιστορικά, πολιτικά και κοινωνιολογικά είναι δεδομένο ότι τα αριστερόστροφα μορφώματα επιβάλλονται ως ολοκληρωτικά δικτατορικά καθεστώτα (βλ. μπολσεβικισμός, σταλινισμός, Κάστρο, ελλαδικός συμμοριτοπόλεμος κοκ). Αποτελούν το αιτιατό των κοινωνικών αναταραχών και αιματοχυσιών εντός κρατών-εθνών. Παράγουν και καλλιεργούν φασιστική νοοτροπία και ιδεολογία. Με γκεμπελίστικες μεθοδεύσεις παραπληροφορούν, συκοφαντούν και λοιδορούν τους πολιτικούς τους εχθρούς (γι’αυτούς είναι ”εχθροί” και όχι ”αντίπαλοι”). Προωθούν την παρασιτική συμπεριφορά κυρίως δια της ανυποψίαστης νεολαίας, λαϊκίζοντας και υφαρπάζοντας χρηματικούς πόρους από τις Πολιτειακές και κρατικές δομές του Πολιτειακού συστήματος της χώρας (Βουλή, υπουργεία, χορηγίες από τον κρατικό προϋπολογισμό, δημοσυντήρητα συνδικαλιστικά όργανα, κλπ.) το οποίο σύστημα μισούν και επιδιώκουν να καταστρέψουν εκ των έσω. Κατ’ουσία “λαδώνονται” και εξαγοράζονται από το σύστημα ως άτομα και κομματικά μορφώματα, παριστάνοντας τους ιδεολόγους και ορκισμένους αγωνιστές εναντίων αυτού, εισπράττοντας ταυτόχρονα αγωνιωδώς και ευχαρίστως τις χρηματικές απολαβές που τους προσφέρει για την ύπαρξη τους. Επιβιώνουν κυρίως από χορηγίες δημόσιας ή ιδιωτικής μισθοδοσίας, κρατικές χορηγήσεις, επιδοτήσεις και δαπάνες των συνταξιοδοτικών ταμείων. Με ομαδικές ληστρικές επιθέσεις σε βάρος εργαζόμενων και παραγωγικών ομάδων του πληθυσμού με σύνθημα την ”αναδιανομή του κοινωνικού πλούτου”, για το οποίο ”πλούτο” δεν έχουν επενδύσει ούτε ένα ευρώ. Συμπράττουν ενεργά στον εποικισμό των κρατών-εθνών με προλετάριους/νομάδες, αλλογενείς και αλλόθρησκους λαθρομετανάστες, για τον πολλαπλασιασμό των ”αγωνιστικών μαζών” στις απαιτήσεις. Η πλειοψηφία των εργαζόμενων και παραγωγικών ομάδων εμφανίζεται να μην επιθυμεί να αντιληφθεί ότι η ”γάγγραινα” δεν σταματά ποτέ να τρέφεται και να εξαπλώνεται σε βάρος των υγειών κυττάρων ενός οργανισμού, έως ότου τον καταστρέψει και τον νεκρώσει εντελώς. Υποκρίνονται μπροστά στη πραγματικότητα πως η μόνη εφαρμόσιμη θεραπεία είναι η αποκοπή του σάπιου τμήματος, προκειμένου να μην σαπίσει και νεκρώσει το σύνολο του οργανισμού. Και όσο μικρότερο ακόμα το σάπιο, τόσο μεγαλύτερο το υγειές τμήμα που θα σωθεί.

Χωρίς να γενικεύουμε στο σύνολο του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδας, υπάρχουν και πατριωτικά συνειδητοποιημένοι πολιτικοί, θέσαμε σε ανύποπτο χρόνο το ζήτημα της συγκάλυψης από κυβερνητικά/πολιτικά σκουπίδια στην Ελλάδα των εγκλημάτων του τούρκικου καθεστώτος. Με κέντρο βάρους το ζήτημα της Γενοκτονίας που διέπραξε το τούρκικο-ισλαμιστικό καθεστώς το 1914-1923, την περίοδο που στο μεγαλύτερο διάστημα διοικούσε στην Ελλάδα ο εγκάθετος των Γάλλων Βενιζέλος Ελ..

Οι σημερινοί πολιτικοί εγκάθετοι, που συνέπραξαν στην σύγχρονη παρακμή και ισοπέδωση των εθνικών αξιών, έχουν τόσο αποθρασυνθεί με δεδομένο ότι παραμένουν ατιμώρητοι από το εθνο-κρατικό σύστημα μη εξαιρουμένου και του Δικαστικού, ώστε για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να πουλήσουν τα άθλια απομνημονεύματά τους προβάλουν σε αυτά τις προδοτικές τους πράξεις, ακόμα και σε ότι αφορά την συγκάλυψη από κοινού με το τούρκικο καθεστώς της Γενοκτονίας του Λαού μας.

Στην πρόσφατη πρωτοσέλιδη δημοσίευση της έγκριτης εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» (20-08-2022) όσοι δεν υποκρίνονται, ότι δεν βλέπουν και δεν αντιλαμβάνονται τα πραγματικά γεγονότα, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν μία πολύ σημαντική δημόσια ανάδειξη του προδοτικού ρόλου τέτοιων πολιτικών σκουπιδιών στην κυβερνητική και πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Περί πρωθυπουργών και βουλευτών της ”ελληνικής κυβέρνησης” ο λόγος. Αντιπρόεδρος ελλαδικής ”κυβέρνησης” Βενιζέλος Βαγγέλης από κοινού με τη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, τη ΝΔ του πρωθυπουργού Σαμαρά και λοιπών, σε απευθείας προσυνεννόηση με το τούρκικο καθεστώς και καθ’ υπόδειξη αυτού ψήφισαν συγκάλυψη του απαράγραπτου εγκλήματος της Γενοκτονίας του Λαού μας. Συνωμοτώντας, ωσάν συμμορίτες και όχι όντας κυβέρνηση, αφαίρεσαν από νομοσχέδιο του ”ελληνικού κοινοβουλίου” (το ”αντιρατσιστικό” για το απυρόβλητο των λαθρομεταναστών) επιλεκτικά την παράγραφο εκείνη που έθετε ως ποινικό αδίκημα τις πράξεις αμφισβήτησης του εγκλήματος της ελληνικής Γενοκτονίας. Διέγραψαν την παράγραφο αυτή σε συνεννόηση με εκπροσώπους του τούρκικου καθεστώτος, που απαίτησαν συγκάλυψη του εγκλήματος. Τα πολιτευόμενα ελλαδικά σκουπίδια έφεραν το 2014 και υπερψήφισαν στη Βουλή το ξενόφερτο ”αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο για ανεμπόδιστη προσέλκυση, χρηματοδότηση και εγκατάσταση στην Ελλάδα λαθρομεταναστών και ισλαμιστών από Αφρικανικές και Ασιατικές χώρες. Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονταν αρχικά και ”αντιρατσιστική” διάταξη για το αδίκημα άρνησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου αφαίρεσαν επιλεκτικά κατά παραγγελιά των τούρκων την παράγραφο που μνημόνευε την ελληνική Γενοκτονία, αφήνοντας βέβαια την ανάλογη παράγραφο για ποινική δίωξη όσων θα αμφισβητήσουν το ”εβραϊκό  ολοκαύτωμα”..!

Για το ατόπημα αυτό – της προδοσίας αίματος, προσβολής Μνήμης και εξύβρισης εκατοντάδων χιλιάδων αθώων νεκρών, κομπάζει το πολιτικό σκουπίδι της τότε αντιπροεδρίας της ”κυβέρνησης”. Ο τότε κ. αντιπρόεδρος Βαγγέλης Βενιζέλος και να καυχηθεί επιθυμεί χωρίς την κατακραυγή και ρετσινιά του προδότη, και να φανεί η προδοσία και η ύβρις σαν πράξη δήθεν ελιγμού αποφυγής απειλής πολέμου, παρουσιάζοντας τα κατορθώματα αυτά υπό τον γελοίο και βαρύγδουπο για την εμβέλεια των ελλαδικών διοικήσεων τίτλο ”Εκδοχές πολέμου”… “Θέλει η π…α να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει”.

Και όλα αυτά, όταν η Μνήμη στα θύματα της Γενοκτονίας έχει καθιερωθεί από το 1994 με απόφαση της Βουλής και με νόμο του Κράτους.

.[*] Το ρητορικό ερώτημα ”ποιος διοικεί αυτή τη χώρα…” έθεσε ο Επίτιμος Πρόεδρος του συλλογικού-αντιπροσωπευτικού Φορέα Χρ. Σοφιανίδης πριν από πολλά χρόνια, σε ομιλία του για το όλο ζήτημα ενώπιον εκατοντάδων ακροατών.

«Η Αργώ» αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο Τιμής, που οφείλεται στα μαρτυρικά Θύματα και στους Ήρωες της Γενοκτονίας του Λαού μας από το τούρκο-ισλαμιστικό καθεστώς, διέκρινε και αναφέρθηκε ήδη στο παρελθόν για πράξεις προδοσίας ελλαδικών κυβερνητικών διοικήσεων και πολιτικάντηδων , πράξεις που ανέδυαν και αναδύουν έντονη δυσοσμία ανθελληνικής σύμπραξης με το τούρκικο καθεστώς και τουρκόφιλα κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας , πράξεις που εμπεριέχουν ενέργειες ευθείας υπονόμευσης του Ελληνισμού στις εστίες μας στον Εύξεινο Πόντο (Ιστορικός Πόντος, Ρωσία, Ουκρανία, Καύκασος) , πράξεις υποτέλειας και σκοπιμότητας που έβλαψαν πρωτοφανώς τις σχέσεις Ελλάδας με φίλια και ομόθρησκα κράτη και τις δυνατότητες αποτελεσματικής αποτροπής της τούρκο-ισλαμιστικής λαίλαπας.

Εκ κειμένων ΕΠΠΣ «η Αργώ»/1999-2022


Μερικά από τα σχετικά θέματα:

Η Κεντρική κινητοποίηση στην Αθήνα

Ο ρόλος των συνιστωσών της σημερινής χρεωκοπίας και του άγριου εποικισμού του Ελλαδικού χώρου στην διαχρονική υπονόμευση του Ποντιακού ζητήματος

Φοβούνται περισσότερο απ’ ότι οι Tούρκοι…

Με την σύμπραξη των ελλαδικών διακυβερνήσεων, ο «αμετανόητος θύτης» εξομοιώνεται με τα θύματα του ανείπωτου εγκλήματος σε βάρος του Λαού μας

Εκθέτουν τον Ελληνισμό στην Ρωσσία

Με την προβιά του «αντιρατσιστικού»…

Επιστολή του Παμποντιακού Συλλόγου “η ΑΡΓΩ” προς τους θεσμούς “Πρόεδρος της Δημοκρατίας” και “Πρωθυπουργός της Ελλάδας” για το ζήτημα της Γενοκτονίας

κ.α. στην ιστοσελίδα του Συλλογικού Φορέα.