Οι δικτατορικά διακυβερνώντες και τα δεκανίκια τους παριστάνουν τους ανθρωπιστές (με ξένα κόλλυβα, βέβαια)… ή νομίζουν ότι εξιλεώνουν τα αμαρτήματά τους με προσφορές «ελεημοσύνης» σε όλους εκείνους (φερτούς «επιβήτορες») που την εκλαμβάνουν ως προτροπή για την περαιτέρω εκπόρνευση της ελλαδικής κοινωνίας…?

Αθήνα, 28-11-2013
αρ. πρωτ.: 605

Προς:  Βουλευτές πολιτικών κομμάτων
Κοινοποίηση: Διοικητικά συμβούλια συλλόγων και φορέων

 

Η ανύπαρκτη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στον επονομαζόμενο ”αντιρατσιστικό” νόμο και ο βιασμός της Ελλάδας

Το προσχέδιο του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου της ελλαδικής συγκυβέρνησης υπηρετεί πλήρως την τούρκικη απαίτηση για εδραίωση συνθηκών αμφισβήτησης, υπονόμευσης και τελικής απάλειψης του γεγονότος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν τίθεται καμία ποινική και διοικητική συνέπεια για την αμφισβήτηση της Γενοκτονίας, την προσβολή Μνήμης εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών από εγκάθετους ελλαδίτες πολιτικάντηδες και ζεβρούς αναρχο-φασίστες.

Αντιθέτως, επιβάλλεται βιαία στον κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη της Ελλάδας η υποχρεωτική αποδοχή της συνέχισης της παράνομης παρουσίας και δράσης στην χώρα κάθε λογής ληστοσυμμοριτών, δολοφόνων, ισλαμιστών εποίκων από αφρικανικές και ασιατικές χώρες και βέβαια γίνεται ιδιαίτερη μνημόνευση περί του «ολοκαυτώματος».

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η κάθε δίκαιη διαμαρτυρία έλληνα πολίτη κατά του εποικισμού και βαρβαρικής ισλαμοποίησης της Ελλάδας, των κομματικών μαστροπών και νταβατζίδων των παράνομων εποίκων, θα καταστέλλεται «αυτοδίκαια» με παράλογα πρόστιμα έως και δεκάδων χιλιάδων ευρώ και με πολύχρονη φυλάκιση σε βάρος του. Ο παράνομος έποικος δεν θα χρειάζεται να πληρώσει ούτε δικηγόρο – τα δικαστικά έξοδα θα υπεξαιρούνται από τον ίδιο τον διωκόμενο φορολογούμενο πολίτη (…).

Οι δικτατορικές μειοψηφίες της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, άβουλη ΝΔ) και η γνωστή αντιπολίτευση (σταλινικό ΚΚΕ, αντεθνικό ΣΥΡΙΖΑ, ρεπούσια-ανθελληνική ΔΗΜΑΡ) συμφωνούν ότι έχουν κοινό παρανομαστή: την επιβολή ενός κατεξοχήν δικτατορικού-φασιστικού νομοσχεδίου με στόχο την δίωξη και πάταξη της Εθνικής συνείδησης και ταυτότητας, την λογοκρισία και φίμωση της ελεύθερης έκφρασης για τις πραγματικές γενεσιουργές αιτίες των κοινωνικών και εθνικών προβλημάτων, την τρομοκράτηση του Έλληνα πολίτη.

Θυμίζουμε, παρεμπιπτόντως, τα νομοθετήματα των πιο πάνω συγκυβερνόντων κομματικών μορφωμάτων, με τα οποία στόχευσαν επιλεκτικά και πλήττουν συλλήβδην τις προσφυγικές Ρωμαίικες οικογένειες Ελλήνων του Πόντου από την πρώην Σοβιετική Ένωση στα καίρια ζητήματα, όπως η Ιθαγένεια (ν.2790/2000 , 2910/2001, 3284/2004 κ.α.), τα τοκογλυφικά «ειδικά» στεγαστικά δάνεια (ν. 2790/2000), η ολοκληρωτική περικοπή της σύνταξης ΟΓΑ (ν. 4093/2012), η υπεξαίρεσης και καταλήστευση της Ανταλλάξιμης Περιουσίας των Ελλήνων προσφύγων (π.δ. 137/1998), η καταλήστευση των καταθέσεων και οικογενειακών τιμαλφών που άφησαν εκατοντάδες Ρωμαίοι Έλληνες του Πόντου στο Προξενείο της Ελλάδας στη Μόσχα κ.ο.κ.

Το εν λόγω νομοθετικό έκτρωμα, που μεθοδεύει και προωθεί η συγκυβέρνηση με δεκανίκι τα γνωστά δικτατορικά, τρομοκρατικά και φασιστικά μορφώματα, που φορούν τον μανδύα αριστερών προοδευτικών κομμάτων και οργανώσεων, αποτελεί το αποκορύφωμα του παραληρήματος, της μεθόδευσης για νομικίστικη καταστολή της όποιας συλλογικής ή ατομικής έκφρασης για την διατήρηση της εθνικής συνείδησης και ταυτότητας.

Ήδη, έχει αναφερθεί περιστατικό εκβιασμού στην Αττική, όπου δημοτική «αριστερο-προοδευτική» διοίκηση αρνήθηκε οικονομική ενίσχυση σε σύλλογο Ποντίων, επειδή βάσει καταστατικού δέχεται ως μέλη μόνο άτομα με Ποντιακή καταγωγή και δεν δέχεται αλλοδαπούς εποίκους και δεν διδάσκει τους χορούς αυτών (…).

Οι σύλλογοι, οι φορείς, ο καθένας χωριστά οφείλουμε να προστατέψουμε όχι μόνο την Μνήμη των νεκρών της Γενοκτονίας, αλλά και το δικαίωμά μας και την υποχρέωση του κράτους στην διαφύλαξη της Εθνικής ταυτότητας. Αυτήν, που αποτέλεσε και αποτελεί στόχο εξόντωσης από τα τούρκικα, ισλαμο-φασιστικά καθεστώτα (βλ. Γενοκτονίες) με την πάγια συνηγορία των ηγεσιών ελλαδικών ψευδο-προοδευτικών, ζεβρών μορφωμάτων.

Ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες του στο τι θα συμβεί στα παιδιά και τα εγγόνια του, στην νέα Γενιά εν γένει. Ας πάρει δείγματα γνώσης από την Γενοκτονία, αλλά και τα φρικτά βασανιστήρια, τις μαζικές δολοφονίες και σήμερα των Χριστιανικών κοινοτήτων στην Αφρική και Ασία από συντοπίτες-ομοϊδεάτες των εκατομμυρίων παράνομων ισλαμιστών εποίκων στην Ελλάδα, τους οποίους σπεύδουν να θέσουν υπό πλήρη ασυλία και νομικίστικο απυρόβλητο οι προαναφερόμενες δικτατορικές, φασιστικές μειοψηφίες στην συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση. Τα μαζικά αυτά εγκλήματα των ισλαμο-φασιστών αποκρύπτονται από τα ελεγχόμενα ελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και επώνυμους υπαλλήλους που τα υπηρετούν.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Δικαιοσύνης οφείλουν να αποσύρουν άμεσα το κατάπτυστο και μεθοδευμένο αυτό ”αντιρατσιστικό” παραλήρημα.
Καλούμε τον κάθε έναν βουλευτή χωριστά να μην δεχτεί συζήτηση και ψήφιση του δικτατορικού, φασιστικού αυτού νομικίστικου εγχειρήματος σε μορφή νομοσχεδίου.

Ομόφωνη απόφαση του Διευρυμένου Συμβουλίου

Σχετικά:
http://www.argo-pga.org/page2.php?subid=86
http://www.argo-pga.org/page2.php?subid=74