Οι τούρκικη ”νεολαία” με διενέργεια, υπόθαλψη και χρηματοδότηση του ισλαμιστικού-κεμαλιστικού καθεστώτος έστησε χορό σε χώρο της Ιεράς Μονής της Παναγίας Σουμελά (Συμέλα). Με ηχητικό συγκρότημα με εξωτερικά ηχεία και χειριστή υμέτερο DJ. Από εικόνες video, οι συμμετέχοντες φαίνεται να μην είχαν στις κινήσεις τους την παγωμάρα λόγω συνθηκών του υψόμετρου – κάτι άλλο φαίνεται να τους πάγωνε… .

Εκ κειμένων ΕπΠΠΣ «η Αργώ»/1999-2022

Στην Τουρκία οι ισλαμιστικές και κεμαλίστικες κυβερνήσεις τρέφουν στα σχολεία και στην πράξη, στις νέες γενιές τους, την εμφύτευση επιθετικού ένστικτου υαινών και αρπακτικών, επιβάλλουν και προωθούν ισλαμιστική βαρβαρότητα και μίσος για τον Χριστιανισμό και Ελληνισμό, σαν τα μόνα αποδεκτά από αυτούς και υποχρεωτικά επιβεβλημένα. Η σκόπιμη ενέργειά τους, με μάρτυρες τις βασανισμένες τοιχογραφίες της Ιεράς Μονής και τα βράχια του όρους να παρατηρούν ένα τσούρμο νεότουρκων και ισλαμιστών να χοροπηδούν στο ιερό έδαφος, βεβαιώνει άλλη μία φορά ότι το τούρκικο καθεστώς δεν έχει καμία θέση ούτε και στις παρυφές του ανθρώπινου, παραγωγικού πολιτισμού. Υπάρχουν, βέβαια, και εξαιρέσεις στον εκεί πληθυσμό, που δεν μοιράζονται το βαρβαρικό τούρκικο παρόν, είτε από ντροπή που αισθάνονται, είτε διότι δεν αισθάνονται τίποτα κοινό με τους ισλαμιστές και κεμαλιστές.

Στην Ελλάδα, όμως, το κράτος κινείται σε παράλληλη πορεία με τους ισλαμιστές και σε πλήρη αντίθεση με τις παρακαταθήκες του. Παρουσιάζει εικόνα ”αφύλακτης φυτείας για κάθε είδος ακριδών”. Με κυβερνήσεις απάτριδες και άβουλες, προ-ισλαμικές, προ-αλβανικές, προ-νέγρικες, υπό-βρυξελλικές, προωθούν, επιδοτούν και υποστηρίζουν πάσα εισφερόμενη διαστροφή σε βάρος της φυσικής ανάπτυξης των νέων γενεών. Με τον προαιώνιο εχθρό να μοχθεί μόνιμα από δίπλα και τελευταία εντός της Ελλάδας, επιβάλλουν στα σχολεία και στην πράξη να μεγαλώνει η νέα γενιά μας σε περιβάλλον λαθρομεταναστών, αφρικανών και ισλαμιστών, να εξοικειώνεται με ακαθαρσίες γατιών και σκυλιών όπου δη, και με όλα αυτά τα αλλογενή και αλλότρια στην ζωή της, πιέζεται να φέρεται όχι μόνο ανεκτικά, αλλά σιωπηλά και υπηρετικά (βλ. ΦΕΚ 867β’/2006, ΦΕΚ 191α’/2014, Ν.3838/2010 κοκ.). Και αυτά από κυβερνήσεις στην χριστιανική Ελλάδα, που ενθάρρυναν για να μην πούμε υπέθαλψαν και χρηματοδότησαν λαθρομετανάστες να ανοίγουν ανέλεγκτα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά στον ελλαδικό χώρο, όταν στις μουσουλμανικές χώρες κυβερνήσεις λαμβάνουν αποφασιστικά μέτρα για την πάταξη και εκδίωξη μουσουλμανικών πυρήνων από τρίτες ισλαμικές χώρες (βλ. Βουλή Καζαχστάν πρόεδρος Ναζαρμπάεβ 02-09-2011, Αίγυπτος πρόεδρος Αλ’ Σίσι 31/01/2015, κα.).

Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα, ιδίως από τον Σημιτισμό 1996 και μετά, με την υποτακτικότητα στις διεστραμμένες βλέψεις και ορέξεις κάθε είδους ανώμαλων περί ”παγκοσμιοποίησης”, εκθέτουν όλο και περισσότερο σε άμεσο κίνδυνο την Ελλάδα και τις νέες  γενιές – που στο προσεχές μέλλον θα βρεθούν αντιμέτωπες, και ανέτοιμες κατά τα γεγονότα, με την πρωτόγονη βαρβαρότητα των εκτός και εντός συνόρων αρπακτικών και υαινών.

Με τον δικό της τρόπο ανύπαρκτη και σιωπούσα η Ελλαδική Εκκλησία έναντι της ισλαμιστικής ιεροσυλίας ενός από τους πιο αρχαίους Ιερούς χώρους της Ελληνικής Ορθόδοξης κληρονομιάς, με την μοναδική ιστορικότητα, ταυτότητα και βαρύτατο φόρο αίματος. Λαλίστατη, κατά τ’άλλα, και αυτή στο θέμα της άνευ όρων υπαπαντής των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, με πρώτιστο παράδειγμα την υποδοχή και καλωσόρισμα  της επέλασής τους από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β’ στο λιμάνι του Πειραιά 2016, χωρίς να φέρει την μαρτυρία των συμβόλων του Χριστιανισμού πάνω του (…). Και αυτά, όταν ακόμα και η Ρωσσική Εκκλησία καταδίκασε με επίσημη ανακοίνωση την ιεροσυλία και ζήτησε την τιμωρία των εμπλεκομένων τούρκων αξιωματούχων.

Ο τούρκικος μεσαίωνας και η ισλαμιστική βαρβαρότητα δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν όρια. Ο Ελληνισμός και κάθε πολιτισμένη εθνότητα οφείλουν να είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν. Κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να φαντάζεται και να εφησυχάζει υπερφίαλα , ότι η τούρκικη-ισλαμιστική αρπακτικότητα και εγκληματικότητα δεν θα έρθει στην δική του πόρτα ή στην πόρτα των παιδιών του.