ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Μετά την Αγία Σοφία της Τραπεζούντας και την μόνιμη, κραυγαλέα υποκρισία των ελλαδιτών πολιτικάντηδων στα συνεχιζόμενα εγκλήματα του τούρκικου καθεστώτος, ήρθε (και πάλι) η σειρά της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Το Τούρκικο Καθεστώς δεν διαχωρίζεται σε Κεμαλιστές, Ισλαμιστές ή Οθωμανούς. Είναι ενιαίο απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό, Χριστιανικό, Ανθρωποκεντρικό, Προοδευτικό.

Δεν είναι εθνικιστικό – όπως σκοπίμως προπαγανδίζουν κατά κανόνα τα ψευδοπροοδευτικά, ζεβρά κομματικά μορφώματα στην Ελλάδα, διότι δεν αποτελεί και δεν εκπροσωπεί ενιαίο έθνος – είναι πρωτίστως και ήταν πάντα ισλαμιστικό [βλ. ομοίως, τη διασπορά συκοφαντικής, προδοτικής προπαγάνδας στελεχών του ΚΚΕ σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού από την πρώην Σοβιετική Ένωση (δεδομένου ότι είναι ο μόνος ζωντανός, ελληνικός λαός μάρτυρας των σταλινικών εγκλημάτων) με σκοπό τον αποπροσανατολισμό και συγκάλυψη στην Ελλάδα των σταλινικών διώξεων σε βάρος του Ελληνισμού στην Σοβιετική Ένωση].

Το Τούρκικο Καθεστώς εμφύτευε και καλλιέργησε διαχρονικά στα στίφη του το μίσος απέναντι στον αυτόχθονα Ελληνισμό του Πόντου και της Ιωνίας ευρύτερα, χρησιμοποιώντας τον ισλαμιστικό σκοταδισμό και βαρβαρότητα – τα μόνο που διέθετε σαν ”παρακαταθήκη” για την συσπείρωση του ισλαμιστικού όχλου με στόχο τα εδάφη, τη ζωή, τον πλούτο, τον Πολιτισμό και την Οντότητα του Ποντιακού Ελληνισμού στα πατρογονικά του εδάφη.

Στο έγκλημα της Γενοκτονίας την περίοδο 1914-1923 το Τούρκικο Καθεστώς είχε την συνέργεια Δυτικών Δυνάμεων της Ευρώπης, την στρατιωτική και χρηματική στήριξη της μπολσεβίκικης δικτατορίας του Λένιν (Ουλιάνωφ) της νέας Σοβιετικής Ρωσίας και τις επιζήμιες ενέργειες και επιλογές του Βενιζέλου Ελ. στον Ελλαδικό χώρο.

Στην μόλις πρόσφατη Ιστορία της Ελλάδας οι κυβερνήσεις ενεργούσαν και πάλι ετεροκίνητα για να επιβάλλουν στην ελλαδική κοινή γνώμη την περιβόητη ”ελληνο-τουρκική” φιλία, που σκοπό είχε τον ”έξωθεν εξευγενισμό” του εγκληματικού Τούρκικου Καθεστώτος. Η εκάστοτε ελλαδική κυβέρνηση, οι κατά κληρονομία πολιτικάντηδες, πρώτοι συνηγορούσαν και έσερναν την Τουρκία χωρίς όρους στην Ε.Ε., όπως προσφάτως έκαναν εγκληματικά και για τα Σκόπια (ένταξη στο ΝΑΤΟ) και εξακολουθούν να σέρνουν στην Ε.Ε. το νέο προτεκτοράτο της Τουρκίας – την Αλβανία.

Το τούρκικο καθεστώς έδειχνε πάντα το αληθινό του πρόσωπο (πάντα ισλαμιστικό) : Ίμια, επιβουλή στα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, αναπάντητοι εμβολισμοί στρατιωτικών και λιμενικών πλοίων της Ελλάδας, αιχμαλωσία ελλήνων πολιτών, στρατιωτική απειλή και παράνομη κατάληψη σε ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου, έμμεση κατάρριψη πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδας, λαθρο-εποικισμός της Ελλάδας κλπ.).

Και όσο οι πολιτικάντηδες εδώ εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα και όχι την διασφάλιση της ασφάλειας, της κυριαρχίας και ελληνικότητας της χώρας, συνεργώντας στην λαθρομετανάστευση, στον εποικισμό και εξισλαμισμό της, παραχωρώντας συνταγμένα ακόμα και τις ψήφους ελλαδιτών ευρωβουλευτών στην Ευρωβουλή υπέρ συμφερόντων της αποθρασυνόμενης Τουρκίας, το Τούρκικο Καθεστώς έκανε ακόμα ένα βήμα και με βαθύ συμβολισμό όσον αφορά την νέα βεβήλωση της Αγίας Σοφίας – της Οικουμενικής Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού.

Οι ελλαδικές διακυβερνήσεις (ιδίως από το 1996) διέσυραν την Ελλάδα, τη μία ως χαλάκι και την άλλη ως δεκανίκι της Τουρκίας, εξαγνίζοντας προς κάθε κατεύθυνση τον τούρκικο επεκτατισμό, τον ισλαμο-κεμαλικό φασισμό. Από κοινού με τα ψευδο-προοδευτικά κομματικά μορφώματα (συμπολιτευόμενα, είτε αντιπολιτευόμενα) διαπράττουν διαχρονικό βιασμό των ιστορικών και πολιτισμικών αρχών του Ελληνικού λαού, κυρίως με την παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμό της επερχόμενης νέας γενιάς μέσω αλλοτριωτικών προγραμμάτων στα σχολεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εξυπηρετώντας ουσιαστικά και πάλι τις κατευθύνσεις εκείνων των Δυνάμεων που συνέργησαν στην διάπραξη της Γενοκτονίας του λαού μας.

Παρεμποδίζουν την διεθνοποίηση της Γενοκτονίας σε διεθνές επίπεδο, αφού αποσιωπούν και αποκρύπτουν την ιστορική αυτή αλήθεια από τους ξένους συνομιλητές. Στην πραγματικότητα υπονόμευσαν και το διεκδικητικό περιεχόμενο (…) των εκδηλώσεων Μνήμης της 19ης Μαΐου, χρησιμοποιώντας επιδοτούμενους εγκάθετους σε διάφορους συλλόγους και ομοσπονδίες Ποντίων και όχι μόνο.

Όσο, όμως, η ίδια η ελλαδική κοινωνία χρηματοδοτεί μέσω της Βουλής τα κομματικά αυτά μορφώματα, που ασκούν δράση αλλοτρίωσης και ισλαμοποίησης της Ελλάδας, παροχής υπηρεσιών (για εποικισμό της χώρας) σε στρατιές παράνομων εποίκων (λαθρομεταναστών) με την βαρβαρική θρησκευτική ιδεολογία που χρησιμοποιήθηκε για τις γενοκτονίες των Χριστιανικών λαών στον ιστορικό Πόντο και Μ. Ασία, ο διασυρμός ολόκληρης της ελλαδικής κοινωνίας θα είναι συνεχής, ενώ ο πλήρης εκφυλισμός της σε παθητική, καταναλωτική μάζα προς τελική εξουδετέρωσή της θα είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη.

Ο δείκτης ”νέα βεβήλωση Ναού-Μνημείου της Αγίας Σοφίας” έδειξε τα αποτελέσματα στην Ελλάδα της εγκληματικής ανεπάρκειας, υποκρισίας και ανικανότητας των ελλαδικών κυβερνήσεων και πολιτικών σχηματισμών-μορφωμάτων εξουσίας: ο πνευματικός και πατριωτικός ευνουχισμός στον ελλαδικό χώρο έχει ”ξεμυτίσει” ήδη με την μη αντίδραση και αφάνεια της Κοινωνίας, την χλιαρότητα και αδιαφορία των κομματικών μορφωμάτων (εκτός μικρών εξαιρέσεων), την έλλειψη αποφασιστικής απάντησης απέναντι στα όλο και πυκνότερα φαινόμενα βίαιων εξορμήσεων ισλαμιστικών-λαθρομεταναστευτικών στοιχείων στην Ελλάδα [πέραν των χιλιάδων εγκλημάτων του κοινού Ποινικού Κώδικα μαθαίνουμε και για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Σάμου από λαθρομετανάστες ! (07-07-2020)] οι περισσότεροι εκ των οποίων αποτελούν και τους φυσικούς φορείς του ισλαμιστικού φασισμού που χρησιμοποιήθηκε από το Τούρκικο Καθεστώς για την Γενοκτονία στον ιστορικό Πόντο.

Η Τουρκία με το καθεστώς της – το “κακομαθημένο, άτακτο παιδί” της ευρύτερης περιοχής – δεν υποχρεώθηκε ποτέ να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που διέπραξε και διαπράττει. Ως μόρφωμα, αποτελούσε και αποτελεί όχι μόνο τον τρομοκράτη, αλλά και φρένο, και καταστροφέα των πολιτισμών…

Η ανοχή και η ατιμωρησία επιτρέπει στο ένοχο Τούρκικο Καθεστώς να συνεχίζει τη βία και την εξαφάνιση των ιχνών των εγκλημάτων του. Τα άγρια βασανιστήρια και οι ωμές δολοφονίες χριστιανών στις ημέρες μας από το ισλαμικό και κεμαλικό κατεστημένο της Τουρκίας εκρέουν από το σύνδρομό της να παγιώσει τα αποτελέσματα της μαζικής γενοκτονίας το 1914-1923.
Στον Ιστορικό Πόντο το τουρκικό καθεστώς εξακολουθεί να καταδιώκει λυσσαλέα τον αυτόχθονα πολιτισμό του Πόντου, τρομοκρατεί και φυλακίζει τους κατοίκους, απαγορεύει την επικοινωνία στην Ποντιακή – το μόνο ζωντανό ακόμα κορμό της αρχαιοελληνικής γλώσσας – καταστρέφει την Πολιτισμική, Ιστορική και Φυσική ταυτότητα της περιοχής…

Η προκλητική και ταυτόχρονα δουλική κατάθεση στεφάνου στο μαυσωλείο του εγκληματία Μουσταφά Κεμάλ στην Άγκυρα, το 2000 από τον τότε υπ. εξωτερικών Παπανδρέου Γιώργο και το 2008 από τον Καραμανλή Κώστα με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, έδωσε εύλογα συμπεράσματα για τον εξαρτημένο ρόλο των ελλαδικών κυβερνήσεων έναντι των τούρκικων επιδιώξεων.

Η σκόπιμη υποβάθμιση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού εξακολουθεί με δειλία από τις ελλαδικές κυβερνήσεις, παρότι το 1994 αναγνωρίστηκε με απόφαση της Βουλής της Ελλάδας και αποτελεί το αδιαμφισβήτητο και ακαταμάχητο πολιτικό και διπλωματικό όπλο. Η πράξη αυτή της αποσιώπησης και υποβάθμισης συνταυτίζεται με συνειδητή μειοδοσία και βάναυση προσβολή της Μνήμης των μαρτυρικών θυμάτων, ενώ προσβάλλει όλον τον Ελληνισμό ως Λαό και Έθνος.

Η αποφασιστική απάντηση προς το Τούρκικο Καθεστώς με ουσιαστικά αποτελέσματα αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση πρωτίστως της κυβέρνησης και του υγιούς πολιτικού κόσμου, της ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της, της επιχειρηματικής, πανεπιστημιακής, νομικής-δικαστικής, εκπαιδευτικής, δημοσιογραφικής κοινότητας, του στρατιωτικού κόσμου, σωμάτων ασφαλείας. Για την εκάστοτε κυβέρνηση η ευθύνη αυτή επιβάλλει ενέργειες και πράξεις χωρίς κρυφτούλια με την πραγματική απειλή που όλο ογκώνεται. Στην ευθύνη αυτή οφείλουν όλοι να απομονώσουν τους επικίνδυνους κομματικούς και δήθεν ιδεολογικούς μηχανισμούς, μορφώματα και άτομα που με ψευδεπίγραφες και επιβλαβείς για την εθνική ασφάλεια προπαγάνδες επιδίωξαν και συνέργησαν στον ανέλεγκτο εποικισμό μυριάδων παράνομων εποίκων, απεσταλμένων του Τούρκικου Καθεστώτος, που εν δυνάμει αποτελούν μία άλλη πέμπτη φάλαγγα εντός της ίδιας της Ελλάδας.

Η ελλαδική κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να προωθήσει την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας. Είναι το πιο ισχυρό πολιτικό και διπλωματικό όπλο που διαθέτει η Ελλάδα σε Διεθνές επίπεδο έναντι του τούρκικου επεκτατισμού, και που περιήλθε στον Ελληνισμό ως ανεκτίμητη παρακαταθήκη αίματος των αδικοχαμένων προγόνων μας.

Η αποκήρυξη της Γενοκτονίας και η δημόσια “συγγνώμη” από το ένοχο Τούρκικο Καθεστώς αποτελεί ηθικό όρο και υποχρέωση της εκάστοτε κυβέρνησης στην Ελλάδα. Η μη αποδοχή αυτής της προϋπόθεσης υποδηλώνει την πρόθεση της Τουρκίας να εφαρμόζει παρόμοιες τακτικές οποτεδήποτε το επιλέξει το καθεστώς της – όπως εξάλλου έδειξε συμβολικά και ουσιαστικά με την νέα βεβήλωση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.