Αναμένουμε τις φίλες και τους φίλους της Ποντιακής παράδοσης 
στην καθιερωμένη, ετήσια Εκδήλωση στην Καλλιθέα

Ο Παμποντιακός Σύλλογος «η Αργώ» προσκαλεί τις φίλες και τους φίλους της Ποντιακής παράδοσης στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στην Καλλιθέα.

Στο Ποντιακό Τριήμερο ενσαρκώνεται το ”παρών” του Ελληνισμού με την οντότητα της Ποντιακής ταυτότητας, ζωντανεύουν η Ιστορία και ο Πολιτισμικός πλούτος του λαού μας. 

«…η Γενοκτονία από τα τούρκικα καθεστώτα, απαίτηση για την αναγνώρισή της… η ένδοξη Αντίσταση του άμαχου πληθυσμού στην κεμαλιστική-ισλαμιστική επέλαση στις πατρογονικές εστίες μας… , … οι Παρευξείνιες εστίες του Ρωμαίικου Ελληνισμού και σταλινικές μαζικές εκτελέσεις και εξορίες… , …ο Ρωμαίικος Ποντιακός Ελληνισμός από την πρώην ΕΣΣΔ, η ανικανότητα και η αλλοτρίωση των κυβερνήσεων, η χρεοκοπία του ελλαδικού κομματικο-πολιτειακού συστήματος απέναντί του… » και πολλά άλλα ζητήματα.

Κοντά μας στις φετινές υπαίθριες εκδηλώσεις, που διεξάγονται με την στήριξη της Δημοτικής Αρχής της Καλλιθέας, θα είναι παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα με ζωντανή μουσική, τραγούδια και παρουσία καλλιτεχνών.

Ποντιακό Τριήμερο με τις Πύλες της Αλήθειας – ” η μεταλαμπάδευση γνώσης του Πολιτισμικού και Ιστορικού μας πλούτου για τους νέους,  το ετήσιο ραντεβού για τους μεγαλύτερους με την Ελληνική μας παράδοση, τα Ποντιακά, τα Ρωμέϊκα τ’ ατέτια ”.