
8 Μαρτίου – Η Ημέρα Των Γυναικών !
Τι Ημέραν τι Γαριδίων, σι 8 τι Μαρτί, εσωρεύταν οι γαρίδες τι “Αργώς” και εποίκαν τρανόν τραπέζ… Είδαν εις την άλλεν, εκαλάτσεψαν, ετραγώδεσαν, εχόρεψαν, έφαγαν ένοστα και χορταστικά φαΐα, ελίγον έπιαν πα… Οι ανδρούσεσ’ ατουν, ατοιν’πα εκεί έταν !!
Και φέτος στις 8 Μαρτίου, γυναίκες και φίλες του Συλλόγου βρέθηκαν για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας.
Η γιορτινή βραδιά έλαβε χώρα σε εστιατόριο Ποντιακής κουζίνας στην Καλλιθέα. Δεκάδες γυναίκες διαφόρων ηλικιών έδωσαν το εορταστικό ραντεβού και με ομιλίες αφιερωμένες στην γυναίκα, με πλούσια Ποντιακή κουζίνα, ζωντανή μουσική, τραγούδι και πολύ χορό, ως σύγχρονες Αμαζόνες, διαμόρφωσαν με το παραπάνω την ατμόσφαιρα που έπρεπε.
Τον ανδρικό πληθυσμό, μεταξύ άλλων, εκπροσώπησε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου που στον χαιρετισμό του τόνισε τον ιδιαίτερα πολύτιμο και σημαντικό ρόλο της γυναίκας στην Ελληνική και ιδιαιτέρως στην Ποντιακή οικογένεια, λόγω μοναδικής βαρύτητας της ιστορικής μας διαδρομής, ευχαρίστησε τις γυναίκες μας για το ανεκτίμητο έργο τους και απηύθυνε τις θερμές του ευχές.
Στα επιπλέον ευχάριστα της εορταστικής εκδήλωσης ήταν και η κλήρωση ειδικού δώρου, που κερδήθηκε από την τυχερή της βραδιάς. Τον συντονισμό της βραδιάς είχε το μέλος του Δ.Σ., φιλόλογος Συμέλα Μαλινίδου.