ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ομαδική, δολοφονική επίθεση κακοποιών στοιχείων, που με ευθύνη των κυβερνώντων και της Αστυνομίας «φιλοξενούνται» στα ελλαδικά πανεπιστήμια…

Καλλιθέα, 09-06-2012
αρ. πρωτ. 566

ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(οι μάσκες των κατ’ εξοχήν φασιστών)

Την Πέμπτη 07 Ιουνίου 2012 πολυπληθής ομάδα φασιστών, που με ευθύνη της κυβέρνησης, αστυνομίας και των πρυτανικών αρχών λυμαίνονται τους χώρους του Πάντειου Πανεπιστημίου, βγήκαν στους γύρω χώρους του πανεπιστημίου με  σκοπό, όπως προκύπτει, την παροχή προστασίας στους ισλαμιστές, αφρικανούς, ασιάτες παράνομους έποικους του παραεμπορίου.

Το κυνήγι εξελίχθηκε σε ομαδική επίθεση σε βάρος νεαρών-μελών οικογενειών Ελλήνων Ποντίων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που έπαιρναν μέρος σε οικογενειακό μνημόσυνο σε εστιατόριο κοντά στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Η αιτία της άγριας και άνανδρης επίθεσης – πέρασαν τους νεαρούς για «χρυσαυγήτες» επειδή φορούσαν μαύρα (!!!).

Η φασιστική εξόρμηση των εξ «αριστερών δημοκρατών» (που με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), των δεκανικιών της (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) και της ηγεσίας της αστυνομίας μετέτρεψαν τα πανεπιστήμια σε τρώγλες) εξελίχτηκε σε ομαδική επίθεση 200 περίπου κουκουλοφόρων εκ του χώρου του πανεπιστημίου σε βάρος των μετεχόντων στο μνημόσυνο. Από την ομαδική αυτή επίθεση με μαχαίρια, ρόπαλα με καρφιά, σιδερογροθιές και άλλα όπλα, τραυματίστηκαν πάνω από 20 οικογενειάρχες και νεαροί, μεταξύ αυτών και ηλικιωμένοι, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα νοσηλεύονται στην εντατική.

Η ευθύνη της κυβέρνησης, των πιο πάνω πολιτικών μορφωμάτων και της αστυνομίας στην δολοφονική αυτή επίθεση αποκτά ιδιαιτέρως σκοτεινές και ύποπτες πλευρές εάν επαληθευτεί ότι το κατεστημένο επιδιώκει να διαδώσει πως η επίθεση κατά των οικογενειαρχών έγινε από μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Τους προειδοποιούμε να μην εμπλέκουν στις σκοτεινές, αντεθνικές και ύποπτες επιδιώξεις τους τούς ομογενείς μας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που αναγκάζονται καθημερινά να αντιπαλεύουν τις φασιστικές/ρατσιστικές πράξεις των πιο πάνω πολιτειακών αρμοδίων, οι οποίες προωθούνται από κοινού με τα ψευδο-προοδευτικά «πολιτικά» μορφώματα εντός και εκτός της ελλαδικής Βουλής.

Απαιτούμε:

  1. την άμεση προσωποποίηση και τιμωρία των κουκουλοφόρων της αιματηρής επίθεσης, μια και είμαστε βέβαιοι ότι είναι γνωστοί στους κύκλους και της Αστυνομίας,
  2. ξεκάθαρη δημόσια ενημέρωση από τον υπουργό Προ. Πο. και τον πρύτανη του Πάντειου Πανεπιστημίου, ως οφείλουν, για την ταυτότητα της επιτιθέμενης ομάδας κουκουλοφόρων, που στις 07-06-2012, φιλοξενούνταν για ”συνεδρίαση” στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου,
  3. να ενημερωθεί επισήμως ο φορέας μας σε τι ενέργειες έχουν προβεί οι αρμόδιοι, ήτοι ο υπουργός προ. πο. και η Αστυνομία, και τα αποτελέσματά τους για την σύλληψη των μασκοφόρων δραστών.

Καλούμε τους Έλληνες Ποντιακής καταγωγής και ιδίως τους ομογενείς μας από την πρώην Σοβιετική Ένωση να μην παρασύρονται σε προβοκατόρικες παγίδες, συμπεριλαμβανομένου των πιο πάνω κομμάτων και μηχανισμών, ιδίως στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Με ομόφωνη απόφαση του Διευρυμένου Συμβουλίου

Κοινοποίηση:
– Δια πρωτοκόλλου στον υπουργό προ.πο, αρχηγό της Αστυνομίας, προϊστάμενο Εισαγγ. Αθηνών κλπ.
– Σύλλογοι Ποντιακού Ελληνισμού Ελλάδας και εξωτερικού.
– ΠΟΕ, ΜΜΕ.