Μία επικαιροποιημένη αναδημοσίευση της Νεολαίας στο Facebook (στις 26-01-2021), που είχε και την πολύ θετική απήχηση φίλων και επισκεπτών, απαλείφθηκε απροσδιόριστα λόγω επιλεκτικής, όπως διακρίναμε, αποτροπής πρόσβασης εκ του Facebook σε βάρος ιστοσελίδας εφημερίδας όπου παρέπεμπε η αναδημοσίευση με link!

Επειδή μας αφορά! Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την αρχική ανάρτηση της Νεολαίας και το link , για ελεύθερη ενημέρωση μελών και φίλων.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε κάποια πράγματα ! Τι είχε πει ο Επίτιμος Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας για την συστηματική παραπληροφόρηση:
«… Σύλλογοι Ποντίων Καλλιθέας και Νότιας Ελλάδας είχαν εκδώσει Κείμενο-Ανακοίνωση για την 19η Μαΐου Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, που είναι και σήμερα ιδιαίτερα επίκαιρο για την κατάσταση στην Ελλάδα γενικότερα και ειδικότερα. Θεωρούμε ότι ταιριάζει να παρατεθεί ένα μέρος του : “…Δεν αναγνωρίζουμε δικαίωμα σε κανέναν ψευτοδημοκράτη, ψευτοπροοδευτικό αριστεριστή φασίστα, φιλοκεμαλιστή, ισλαμολάγνο – δήθεν αντιρατσιστή, να νουθετεί περί Προσφυγιάς, να παριστάνει τον ουμανιστή, τον τιμητή της ευαισθησίας των Ελλήνων προσφύγων, να επικαλείται και να καπηλεύεται το προσφυγικό παρελθόν των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας στην αρρωστημένη επιδίωξή του να τους εξισώσει με τους παράνομους εποίκους – τους φυσικούς φορείς της βαρβαρικής ιδεολογίας και πολιτικής του τούρκικου επεκτατισμού”. Σαφώς, η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν σχετίζεται με τις μονταζιέρες κοπτοραπτικής εικόνας και ήχου κάποιων διαδικτυακών φερέφωνων συγχρωτισμένων με πρωταγωνιστές της παραχάραξης και παραπληροφόρησης…».

Αξίζει να παρατεθεί ένα ακόμα απόκομμα από το κείμενο, μία σημαντική πραγματικότητα:

…Βεβαίως οι πιο πάνω δεν είναι οι μόνοι. Θυμόμαστε και τις ιταμές δηλώσεις δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ, που επιδιώκει ”επικουρία” των ζητημάτων που σχετίζονται με τον Ποντιακό Ελληνισμό, αποκρύπτοντας τις απαράγραπτες ευθύνες ενοχής, αυτουργίας και συνέργειας των ιδεολογικών τους καθοδηγητών και ”πατέρων” Λένιν (Ουλιάνοβ) και Στάλιν (Τζουγασβίλι) στα μαζικά εγκλήματα σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού – κατά το δεύτερο στάδιο της Γενοκτονίας από το ισλαμο-τούρκικο καθεστώς (1919-1923) και από το σοβινιστικό, σταλινο-γεωργιανό μηχανισμό εξουσίας στην πρώην ΕΣΣΔ ιδίως την περίοδο 1937-1953.
Όλο το κείμενο στο: www.notiosxtypos.gr/2017/04/blog-post_80.html