Με το παραδοσιακό Παλαιό ημερολόγιο γιορτάστηκε η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (της Παναΐας) στην ομώνυμη εκκλησία στην Καλλιθέα Αττικής.

Ο Π.Σ. “η Αργώ” ήταν εκεί δια του Επίτιμου Προέδρου Χρ. Σοφιανίδη, μελών και της τακτικής χορευτικής ομάδας νέων σε ανταπόκριση της τιμητικής Πρόσκλησης του Ιερού Ναού.
Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους πέριξ δρόμους και στην κεντρική λεωφόρο Θησέως της πόλης. Την εικόνα έφεραν στους ώμους οι νέοι ζίπκαλιδες της «Αργώς» συνοδεία των κοριτσιών του Συλλόγου με τις παραδοσιακές φορεσιές του Πόντου. Η πομπή πλαισιώθηκε από τιμητικό άγημα του Ελληνικού Στρατού το οποίο διέθεσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την περίσταση. Παρόν και ο Δήμαρχος της πόλης Δ. Κάρναβος και πλήθος κόσμου.
Με το πέρας της Λιτανείας η τακτική χορευτική ομάδα του Π.Σ. «η Αργώ» χόρεψε μπροστά σε πλήθος κόσμου παραδοσιακούς Ποντιακούς χορούς συνοδεία ζωντανής μουσικής με λύρα και νταούλι οργανοπαιχτών του Συλλόγου, προσδίδοντας μία επιπλέον εορταστική ατμόσφαιρα στην όλη εκδήλωση.