Ο ΠΣ «η Αργώ» δια της νεολαίας και μελών του Συλλόγου έλαβε μέρος στο πανελλήνιο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την Μακεδονία.

Μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες διαμαρτυρήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου για την παραχάραξη και την διαφαινόμενη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας (με όλα τα παρεπόμενα) στο ανύπαρκτο ”έθνος” των Σκοπίων.

Μάλλον κατέστη σαφές και στους πλέον άσχετους πως οι όποιες πιέσεις των ξένων είναι αμελητέες μπροστά στην προθυμία των ημεδαπών πολιτικάντηδων, με άμεσο κίνδυνο την υποθήκευση σε ύποπτα συμφέροντα της Ελληνικής Εθνικής ταυτότητας.

Οι αντεθνικοί παροξυσμοί, οι διεθνιστικές, αλλοτριωτικές προς το υποδεέστερο εμμονές εκείνων που προωθούν με τον μανδύα της ”προοδευτικότητας” τον παράνομο εποικισμό της Ελλάδας, η διασπορά μίσους και διχασμού στην Ελληνική κοινωνία, προέβαλαν έντονα στην αγχώδη προσπάθειά τους να αμαυρώσουν και να χλευάσουν τον Ελληνικό λαό που την περασμένη Κυριακή με την πρωτοφανούς μαζικότητας λαϊκή Διαμαρτυρία έδωσε εντολή να μην διαπραγματεύονται ονομασίες για τα Σκόπια με όρο και παράγωγα της ”Μακεδονίας”.

Διακρίναμε διασπορά παραπληροφόρησης από κομματικά, κυβερνητικά στελέχη για δήθεν μικρή συμμετοχή του κόσμου στα πρωτόγνωρης μαζικότητας συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας, τα χλευαστικά σχόλια για δήθεν γραφικούς και φασίστες πολίτες, τις ενέργειές τους να αποθαρρύνουν την απρόσκοπτη προσέλευση των πολιτών στα συλλαλητήρια (περιορισμός προσπελασιμότητας στα διόδια Θεσσαλονίκης, κλείσιμο κεντρικών σταθμών Μετρό στην Αθήνα δήθεν για ασφάλεια, κλείσιμο της οδού Πανεπιστημίου για αντισυγκέντρωση λιγοστών υμετέρων τους κοκ.), τους κυβερνητικούς χλευασμούς των ”υπηρετών του λαού” εναντίων της λαϊκής βούλησης που εκφράστηκε με το συλλαλητήριο. Αντί να αξιοποιήσουν πολιτικά την εκφρασθείσα με μαζικότητα και ένταση επιθυμία του Ελληνικού λαού για την προστασία των Εθνικών συμφερόντων στο ζήτημα και της Μακεδονίας, προέβαλλαν εναντίων του τις ιδεοληψίες και τις κομματικές τους ιδεολογίες. Ο κυβερνητικός χλευασμός της λαϊκής έκφρασης, όπως αυτή εκδηλώθηκε με πρωτόγνωρη μαζικότητας και ένταση, αποτελεί από μόνος του υπονόμευση των εθνικών θέσεων στο εξωτερικό.

Θα διέκρινε κανείς πως με την εμμονή ενάντια στη λαϊκή έκφραση και με τον ιδεολογικό τους παροξυσμό ενάντια στις Εθνικές αξίες (εθνικιστικές – κατά την ξενόφερτη, αλλοτριωτική προπαγάνδα των ζεβρών) παραλληλίζονται πλήρως με τα ξενόφερτα συμφέροντα στην περιοχή μας (τα ”ιμπεριαλιστικά” σύμφωνα με τους ιδίους – τα οποία δήθεν καταγγέλλουν με υποκριτική προπαγάνδα, τις αντιδραστικές αντιμαχίες κοκ.).

Οι ομοιότητες της αριστερόστροφης πιο πάνω λοιδορίας στο ζήτημα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τις αριστερόστροφες μεθοδεύσεις παραχάραξης της Ιστορίας στο ζήτημα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού είναι περισσότερο από εμφανείς (βλ. μεταξύ άλλων «Σκυλεύουν οι κομματάρχες» : http://www.argo-pga.org/page2.php?subid=145 ). Πως να μην θυμάται κανείς και τα μαζικά εγκλήματα του φασιστικού σταλινικού καθεστώτος ενάντια στον Ποντιακό Ελληνισμό (1938-1953) και του μπολσεβίκικου φασισμού ενάντια στον Ρωσσικό λαό και στην Ορθοδοξία (1917 – …, βλ. μεταξύ άλλων :  http://www.argo-pga.org/page2.php?subid=44  ,  http://www.argo-pga.org/page2.php?subid=33 ).

Ο ζεβρός αυτός φασισμός, ο κατεξοχήν φασισμός, ο αντεθνικός, ενάντια στις πατροπαράδοτες, παραδοσιακές, πολιτισμικές και ιστορικές αξίες κάθε ιστορικού λαού φαίνεται πως έγινε αντιληπτός και από ονομαστά στελέχη που στήριζαν διαχρονικά την ελλαδική Αριστερά : « … Ο πιο επικίνδυνος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος…» – ομολόγησε και ομονόησε και ο Θεοδωράκης Μίκης στα ύστερά του χρόνια με την ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος. Σ’ αυτόν τον φασισμό χρέωσε και την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του από τα επιδοτούμενα, ζεβροειδή μορφώματα μόλις ανακοινώθηκε πως θα μιλήσει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τις εθνικές αξίες του Ελληνισμού, για το ότι πρέπει να προστατευτούν από τις επεκτατικές βλέψεις των Σκοπιανών και των όσων είναι πίσω τους (τούρκοι, αλβανοί κλπ.. Σημ.: όχι ”αλυτρωτικές βλέψεις” όπως λαθεμένα λέγεται, διότι καμία αλύτρωτη πατρίδα δεν έχουν οι Σκοπιανoί στην Μακεδονία).

Τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν το παρόν στο συλλαλητήριο με την σημαία του φορέα και το λάβαρο του Σταυραετού – το λάβαρο των ηρωικών Ποντίων μαχητών στον ιστορικό Πόντο, που το κράτησαν ψηλά με τον ένοπλο αγώνα τους για την σωτηρία του αυτόχθονα ελληνικού πληθυσμού από τις θηριωδίες των τούρκων ισλαμιστών στα χρόνια της Γενοκτονίας 1914-1923 και όχι μόνο.