Τουρκία: Ένας αιώνας Ισλαμιστικής, Αντιχριστιανικής εκστρατείας…Μην αδιαφορείς, για να μην της περάσει!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΟΓΚΡΟΜ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ και ΚΑΤΟΧΗ της ΚΥΠΡΟΥ, τα ΙΜΙΑ και πολλά άλλα, ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΡΩΣΣΙΑΣ για ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ”ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” (ΝΑΤΟ-ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ)

Το τούρκικο καθεστώς, συνεπές στον προσήκοντα βάρβαρο, ισλαμιστικό και σκοταδιστικό του παρελθόν, έχει αποδείξει ότι δρούσε και δρα πάντα με οδηγό το μίσος σε κάθε τι Ελληνικό και Χριστιανικό.

Με θρασυδειλία ύαινας υποθάλπει και στηρίζει ορδές ισλαμιστών δολοφόνων, που τρομοκρατούν και αιματοκυλίζουν κάθε τι μη υπαγόμενο στην βάρβαρη αντίληψή τους – τόσο εντός της Τουρκίας, Συρία, Ιράκ, Λίβανο, όσο και στα Βαλκάνια με προέκταση στην ίδια την Ευρώπη. Θα πρέπει κανείς να σταθεί και στο γεγονός, πως αυτά λαμβάνουν χώρα με την ανοχή των Δυτικών ”συμμάχων μας”, ενώ στην νεότερη ελλαδική πραγματικότητα σε πόστα βουλευτών και υπουργών αναδεικνύονται πολιτικάντηδες – φερέφωνα ”εξαγνισμού” των αυτουργών της Γενοκτονίας του Λαού μας και των ανοσιουργημάτων σε βάρος τόσο της εθνικής μας, όσο και της ευρωπαϊκής κληρονομιάς.

Η ανεπίσημη, ”κρυφή” ατζέντα της Τουρκίας για στήριξη και ενίσχυση των εγκληματικών ορδών στην Μέση Ανατολή, Βαλκάνια και αλλού, που ασκούν τρομοκρατία και δολοφονούν μαζικά και επιλεκτικά Χριστιανικούς πληθυσμούς, ενσαρκώνει την αμετανόητη και επεκτατική επιδίωξή της, συνεχεία της Γενοκτονίας που διέπραξε στον Ιστορικό μας Πόντο.

Εφαρμόζουν από κοινού την δοκιμασμένη τακτική: μαζικές δολοφονίες, καταστροφή ιστορικών μνημείων–ταυτοτήτων της περιοχής, των εκκλησιών και χριστιανικών ναών χιλιετιών. Εγκλήματα, που διαπράχθηκαν μαζικά και ολοκληρωτικά στον Ιστορικό Πόντο, όπου εκτός των άλλων επιβλήθηκε αλλαγή τοπωνυμιών, ονομασιών ιστορικών πόλεων, χωριών, τοποθεσιών.

Η μαυραγορίτικη οικονομική συνδιαλλαγή δομών του τούρκικου καθεστώτος με τις ως άνω ορδές λαμβάνει χώρα εν πλήρη γνώση και ανοχή των Δυτικών κυβερνήσεων, που δήθεν λαμβάνουν δράση, όμως, χωρίς καμία ουσιαστική ενέργεια προς τούτο ούτε στην Μέση Ανατολή, ούτε καν στις ίδιες τους τις χώρες.

Τα υπνωτισμένα έθνη της Ευρώπης δρέπουν αιματηρά αποτελέσματα της υποκρισίας των κυβερνήσεών τους, με χιλιάδες δολοφονίες στο έδαφός της, με την αποθράσυνση ισλαμιστών δεύτερης και τρίτης γενιάς, που φιλοξενήθηκαν και αναθράφηκαν στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Τα αποτελέσματα αυτά συνδυάζονται άμεσα με την ενθάρρυνση του ανεξέλεγκτου, παράνομου εποικισμού (μετανάστευσης) δια του προσχήματος των ψευδεπίγραφων, δήθεν ”δημοκρατικών δικαιωμάτων των (ποίων;;) ευρωπαίων πολιτών”.

Έτσι, μετά την μόνη πραγματική πρωτοβουλία ικανής Δύναμης, αυτή της Ρωσσίας, να εξουδετερώσει τις διόδους της αιματοβαμμένης συνδιαλλαγής μεταξύ ισλαμιστών και τούρκικων δομών, της παράνομης διοχέτευσης χιλιάδων τόνων πετρελαίου από το έδαφος της Συρίας στην Τουρκία, το αποθρασυνόμενο από την ατιμωρησία ισλαμιστικό, τούρκικο καθεστώς, εκμεταλλευόμενο την υποκρισία των Δυτικών κυβερνήσεων, προέβη στις 24-11-2015 σε προβοκατόρικη κατάρριψη ρωσσικού πολεμικού αεροσκάφους, που εκτελούσε χρέος υπέρ εκείνου ελεύθερου και πολιτισμένου κόσμου, που δεν επιθυμεί να βουλιάξει στην βάρβαρη και σκοταδιστική απειλή μίας ισλαμιστικής ιδεολογίας, που ευθύνεται για την Γενοκτονία του Λαού μας.

Το τούρκικο καθεστώς, όσο δεν υποχρεώνεται στην αναγνώριση και αποκήρυξη της Γενοκτονίας που διέπραξε σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού (1914-1924) και άλλων Χριστιανικών πληθυσμών Μικράς Ασίας, θα εξακολουθεί να στηρίζει με προκλητικές πράξεις (όπως η ύπουλη και προβοκατόρικη για την παγκόσμια Ειρήνη κατάρριψη ρωσσικού αεροσκάφους) και με χρηματοδότηση τους φυσικούς αυτουργούς και τις οργανώσεις του βάρβαρου ισλαμιστικού ιδεολογήματος, στο οποίο διεκδικεί ηγετικό ρόλο, που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για μαζικά εγκλήματα ενάντια στην Ανθρωπότητα.

Το Διευρυμένο Συμβούλιο

–  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
–  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ
–  ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ