Ελλαδικές κυβερνήσεις: ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν βρίσκουν χρήματα για τις συντάξεις υπερηλίκων Ομοεθνών μας (περί των 30 εκατομμυρίων ευρώ κατ’ έτος, μόλις) και ελληνίδων πολύτεκνων μητέρων, ενώ ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ για την προσέλκυση και εγκατάσταση στην χώρα αλλοεθνών παράνομων εποίκων από ισλαμιστικές περιοχές! Επιτέλους, έχουν ιδιαίτερες, απόκρυφες ή abnormal επιθυμίες και μαυρίζουν τη χώρα;

Ο Ποντιακός Ελληνισμός με τους συλλογικούς του φορείς έχει ιδιαίτερη ευθύνη και υποχρέωση, λόγω της ιστορίας του και της ισλαμο-κεμαλιστικής Γενοκτονίας, να επισημαίνει την επικίνδυνη για την Ελλάδα και προσβλητική για την Μνήμη των Θυμάτων της Γενοκτονίας τακτική των ευκαιριακών, ψευδο-προοδευτικών επιλογών ενός ανέλεγκτου εποικισμού της χώρας.
Ο Παμποντιακός Σύλλογος «η ΑΡΓΩ», από κοινού και με άλλους συλλόγους, έχει ήδη ανταποκριθεί κατά το δυνατό σε αυτήν την υποχρέωση. Έχει τοποθετηθεί από πολύ νωρίς, έγκυρα και έγκαιρα στα θέματα της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, που αφορούν με οιονδήποτε τρόπο το ζήτημα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού και δυστυχώς δικαιώνεται κάθε φορά σε όλες του τις ανακοινώσεις και επισημάνσεις.
Με την ευκαιρία και των ετήσιων, πολυήμερων εκδηλώσεων του ΠΣ “η ΑΡΓΩ” για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας (19η Μαΐου, περίπτερο στην Αθήνα, έντυπο υλικό κοκ), ακόμα και σε κοινές ανακοινώσεις με άλλους φορείς, καταγγέλθηκαν οι μεθοδεύσεις αποσιώπησης της Γενοκτονίας στην Ελλάδα και της επικίνδυνης προώθησης φιλοϊσλαμικών απόψεων για την αποδοχή και φιλοξενία στην Ελλάδα χιλιάδων εν δυνάμει φυσικών φορέων της ισλαμιστικής ιδεολογίας, που χρησιμοποιήθηκε για την Γενοκτονία στον Ιστορικό μας Πόντο. Έτσι, τέθηκε από νωρίς το όλο θέμα,πριν ακόμα εκδηλωθούν ανοικτά τα φαινόμενα τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη και εν μέρει στον ελλαδικό χώρο.
Όμως, και στον οργανωμένο Ποντιακό χώρο δεν έχουν εξαλειφθεί πλήρως τα απομεινάρια της μακρόχρονης δράσης των επιδοτούμενων στελεχών της “πράσινης” ελληνο-τουρκικής φιλίας και κατευνασμού της Μνήμης, των κατασκευασμένων ισλαμόφιλων “ιστορικών”, των σαρβαλο-χορευτών και λοιπών, ενώ διακρίνονται και νέες κινήσεις για την μεθόδευση κλίματος ανοχής και “προοδευτισμού” στους κόλπους των συλλόγων, στα πρότυπα του ψευδό-ανθρωπισμού, σε βάρος της ιστορικής μας Μνήμης και αυτογνωσίας, και με στόχο την αποδοχή και σύμπλευση για τον εποικισμό της Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους από τις ισλαμιστικές περιοχές.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προτείνει το επίκαιρο και πολύ κατατοπιστικό κείμενο του επ. Προέδρου του φορέα μας, που τιτλοφορείται:

«η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ) των ΑΦΥΛΑΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ: Ζώνη SCHENGEN  ή ”ιερά βοοειδή” a-la ΣΥΡΙΖΑ;»

Ι) Στην Ελλάδα, με την όλως ψευδεπίγραφα ουμανιστική(δήθεν) προπαγάνδα των ελλαδικών διακυβερνήσεων τα τελευταία 20 χρόνια, με αποκορύφωμα έναν νυν Συριζογενή πρωθυπουργό, οι ελλαδίτες μιμούνται υιοθεσία εκατοντάδων χιλιάδων ”ιερών αγελάδων”, μιά και η χώρα μαζί με πολλά άλλα προβλήματα εθνικών διαστάσεων εισήγαγε και παρόμοιας αντιμετώπισης ”αγαθό”, μπορεί όχι αυθεντικής προέλευσης Ινδίας, αλλά κοντινών γεωγραφικών περιοχών, όπως λ.χ. του Πακιστάν, με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε ηθική αυτουργία των διακυβερνώντων και όχι μόνο ηθική.

Υπερφίαλοι ή ηθικά ανυπόστατοι πολιτικάντηδες, βουλευτές και στελέχη ορισμένων κομματικών μορφωμάτων, ακόμα και της Τοπικής-Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, με περιέργως απόκρυφες και ανεξήγητες σε normal προσεγγίσεις ”προτιμήσεις” τους, συνεπικουρούμενοι από προσκείμενη μερίδα ελλαδικής νομενκλατούρας κατά κύριο λόγο κρατικοσυντηρούμενης προέλευσης, που αρέσκεται να αυτοπροσδιορίζεται σαν τμήμα της ”κοινωνίας της διανόησης”, με τις ψεύδο-προοδευτικές, βαθιά οπισθοδρομικές και σκοταδιστικές, δημόσιες τοποθετήσεις τους, εμφανίζονται να επιθυμούν τον εξανδραποδισμό της κοινωνικό-πολιτισμικής διαστρωμάτωσης στον ελλαδικό χώρο (για άλλους Ελληνική επικράτεια), εξυπηρετώντας ουσιαστικά την ανατροπή στο προσεχές μέλλον και του status-quo της Ελλάδας ως κράτους με  δεδομένο και το δημογραφικό ζήτημα.

Ουσιαστικά υπέθαλψαν και χειραγώγησαν γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα στην ελλαδική επικράτεια, στα οποία πρωταγωνιστούν εκατοντάδες χιλιάδες αλλοεθνείς, παράνομοι έποικοι, όπως : οι μόνιμες και χωρίς καμία συνέπεια καταλήψεις πανεπιστημιακών κτηρίων και συγκροτημάτων, δημόσιων, κοινόχρηστων και ιδιωτικών χώρων, το ελεύθερο και ανέλεγκτο στεγασμένο και υπαίθριο παραεμπόριο, η έξαρση των ”εν κινήσει” αρπαγών και ληστειών, των βιασμών και δολοφονιών, η ελεύθερη διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών ουσιών ακόμα και μέρα-μεσημέρι στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, η σχεδόν πάντα δεδομένη όχι μόνον ατιμωρησία, αλλά και εν δυνάμει επιβράβευση όλων ανεξαιρέτως των παράνομων εποίκων με τις δωρεάν υποδομές διαμονής, στέγασης, σίτισης, νοσοκομειακής και ιατρικής περίθαλψης, οι αεροπορικές-χερσαίες-θαλάσσιες μετακινήσεις τους στα πλαίσια της όποιας ”αστυνομικής, ανθρωπιστικής, πολιτικής διαχείρισης” ή των ασήμαντων ποσοτικά απελάσεων, οι ”ειδικές” εξυπηρετήσεις τους με υπηρεσίες εντός των δομών του Δημοσίου (ιθαγένειες, μεταφράσεις, πολιτογραφήσεις, άσυλα κοκ), τελευταία και διαφόρων ειδών επιδοτήσεις τους (…), με τεράστια φορολογική επιβάρυνση των πολιτών της ”ελλαδικής Δημοκρατίας”, όπου από την άλλη οι ζεβροειδείς  ως άνω πολιτικάντηδες με την συναινετική σιωπή της προσκείμενης σε αυτούς ”διανόησης” κατήργησαν εδώ και χρόνια, μαζί με τις άλλες απαραίτητες κοινωνικές παροχές προς τις ελληνικές οικογένειες, την πενιχρή ”δια βίου σύνταξη” των πολύτεκνων μητέρων και τις πενιχρές συντάξεις των υπερηλίκων Eλλήνων ομοεθνών, επιλεκτικά και αντισυνταγματικά με στοχευμένη διάκρισή τους.

Με τις πιο πάνω πράξεις και ενέργειές τους οι πολιτικάντηδες, από κοινού με την προσκείμενη κρατικοδίαιτη ”διανόηση”, προπαγανδίζοντας την ψευδεπίγραφη, δήθεν ουμανιστική ιδεοληψία τους, την βαθιά παρακμιακή και επικίνδυνη, υπέρ της ανέλεγκτης εισροής αλλοεθνών εποίκων στην Ελλάδα από ισλαμιστικές κυρίως χώρες, ναρκοθετούν και πριονίζουν απ’ ευθείας την πρωτογενή βάση – κοινωνική, πληθυσμιακή, πολιτισμική – την απαραίτητη για την διατήρηση της Ελλάδας ως κράτους Έθνους και της οντότητάς της ως χώρας εν’γένει. Σε κάθε επίσημη συνάντηση ή δήλωση, εντός και εκτός χώρας, ο ”πονόψυχος” Τσίπρας, θέτει ως πρώτο θέμα και προτεραιότητα συζήτησης την άνευ περιορισμών αποδοχή και τακτοποίηση όλων των παράνομων εποίκων, λες και έλυσε όλα τα προβλήματα της κρίσης και της κατάντιας στην Ελλάδα, όπου ήδη επιβάλλει κι’άλλους φόρους συνεπεία δικών του ακατάσχετων προεκλογικών ψεμάτων (θυμούνται, μη, οι κουτοπόνηροι ψηφοφόροι τα νταούλια και τους ζουρνάδες, που θα έπαιζε αυτός και θα χόρευαν οι κακοί ξένοι ;…).

Διακηρύττοντας ανοικτές προσκλήσεις προς κάθε υποψήφιο παράνομο έποικο στις αφρικανικές και ασιατικές περιοχές, κατέστησαν ηθικοί αυτουργοί στην υπόθαλψη και κατακόρυφη αύξηση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα, αλλά και φυσικοί αυτουργοί με την εν τι πράξει παροχή υπηρεσιών υποστήριξης των εποίκων στα σύνορα της χώρας και εντός αυτής. Σπεκουλάροντας την ανθρωπιστική πλευρά του όλου ζητήματος, στην διόγκωση και εξάπλωση του οποίου έχουν ευθύνη, αναπόφευκτα και στην αύξηση των πνιγμών στο Αιγαίο, ασκούν αποπροσανατολιστική προπαγάνδα, ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες για παροχή απυρόβλητου και ασυλίας έναντι του Νόμου στους παρανομούντες και εγκληματούντες εποίκους, όπως εξ άλλου πράττουν και για τους ποινικούς υμετέρους τους. Άλλαξαν στοχευμένα και την νομοθεσία προς το φιλικότερο για την υπόθαλψη της παράνομης μετανάστευσης (βλ. ιθαγένεια, άσυλο, πρόνοια κοκ).  Ήτοι, με τις οπισθοδρομικές ιδεοληψίες και ενέργειές τους ενθάρρυναν τους παράνομους εποίκους να μην σέβονται την Ελλάδα και τα σύνορά της, όπου υποθαλπόμενοι κατευθύνθηκαν και έφτασαν από βάρβαρα ισλαμιστικά κατεστημένα, τα οποία σημειωτέων καλλιεργήθηκαν και βασίστηκαν σε ένα πολιτισμικό περιβάλλον, που οι παράνομοι έποικοι στήριζαν, αλλά εγκατέλειψαν για να σωθούν. Τα πρότυπά τους αυτά οι έποικοι εγκαθιδρύουν σταδιακά σε χώρες εγκατάστασής τους, όπως και στον ελλαδικό χώρο, αφού η ανευθυνότητα και η υπόθαλψη από τους ως άνω πολιτικάντηδες και προσκείμενες ”διανοήσεις” διασφαλίζει γι’ αυτούς περιβάλλον ασυλίας και απυρόβλητου ”ιερών αγελάδων”. Σαφώς, θα πρέπει να υπάρχει η πρέπουσα αντιμετώπιση για τους πραγματικά παθόντες, που είναι οι χριστιανοί πρόσφυγες, που είναι και ήταν πάντα ο κύριος στόχος της ισλαμιστικής ιδεοληψίας και εξάπλωσης.

ΙΙ) Άλλη μία δηλωτική πράξη της ελλαδικής διακυβέρνησης για υιοθέτηση από το ελλαδικό κράτος της τακτικής εισαγόμενων ”ιερών αγελάδων” σε βάρος της ”Ελληνικής Δημοκρατίας” έλαβε χώρα από τις 18-11-2015 και επί είκοσι ημέρες, με τα γνωστά γεγονότα στη μεθόριο Ειδομένη-Σκόπια. Η διακυβέρνηση έδειξε ότι επιβάλλει στους πολίτες, σίγουρα όχι τις αθώες, ιερές αγελάδες κατά τα Ινδικά πρότυπα, αλλά την άκρως επικίνδυνη και θλιβερή, ιδεαλιστική παραλλαγή ισλαμιστικών χωρών προέλευσης, κατά τα πρότυπα της ζεβρής (αριστερίζουσας) ιδεοληπτικής αντίληψής της. Με την άβουλη σιωπή και ανοχή διαφόρων αποχρώσεων βουλευτών, έδειξε ότι παραχώρησε πλήρη ασυλία στους προκλητικά παρανομούντες παράνομους εποίκους, ιδιαίτερα και στην περίπτωση της Ειδομένης, όπου οι τελευταίοι ενθαρρύνθηκαν, προφανώς όχι χωρίς την ”ιδεολογική”-ζεβροειδούς τύπου καθοδήγηση και υποστήριξη, να προβούν εντελώς ανεμπόδιστα σε ”επαναστατικές” και ”ουμανιστικού σκοπού” καταλήψεις σιδηροδρομικών γραμμών, βαγονιών, κτηρίων και φυτειών σε βάρος χιλιάδων αγροτών, κατοίκων, επιχειρηματιών, που δεν μπόρεσαν να διακινήσουν εξαγωγικά και εισαγωγικά τον κόπο τους. Έτσι, ο υποθαλπόμενος αποκλεισμός έγινε εν τέλει σε βάρος της ψυχορραγούσας Εθνικής(;) Οικονομίας, με την διαφαινόμενη καθοδήγηση από επιδοτούμενους ελλαδίτες και ισλαμιστές ”αντιρατσιστές”(…), που, όπως διαπιστώνεται, αλωνίζουν στα μεθόρια νησιά και τα ηπειρωτικά σαν ενεργούντες περίεργων, πιθανόν και ανύπαρκτων νομικά στην Ελλάδα ΜΚΟ και άλλων οργανώσεων.

Θλιβερός ο ρόλος και αρκετών ελλαδικών ΜΜΕ, που μόνον όταν η οπισθοδρομική, συριζογενείς διακυβέρνηση ανακοίνωσε επιτέλους (αφού ”πέρασε” πρώτα την εικόνα που ήθελε) την πρόθεση άρσης του 20ήμερου αποκλεισμού και ομηρίας των αγροτών, παραγωγών, επιχειρηματιών, των μεταφορών, μόνον τότε άρχισαν τις μεταδόσεις για την έκταση του προβλήματος από το συγκεκριμένο γεγονός :  πάνω από 1800 βαγόνια με εμπορεύματα και αγαθά συσσωρεύτηκαν και ακινητοποιήθηκαν, πολλά από τα οποία αφέθηκαν να καταληφθούν και να καταστραφούν, το ίδιο αγροτικές εκτάσεις και καλλιέργειες, που δεν ήταν προσβάσιμες ούτε στους αγροτοκαλλιεργητές, καταλήφθηκαν δημόσιοι χώροι και δεν λειτουργούσαν, ντόπιοι κάτοικοι απειλήθηκαν και έγιναν στόχος επιθέσεων κοκ.

Έτσι, οι αντεθνιστές (κρύβονται πίσω από τον όρο ”διεθνιστές”) στην συγκυβέρνηση και στ’ άλλα κομματικά μορφώματα επαναβεβαίωσαν τις ζεβροειδείς ιδεοληψίες τους, τις χρεοκοπημένες σε όλον τον υπόλοιπο έξωθεν κόσμο, πως εξ αρχής πασχίζουν να επιβάλλουν παρά φύση στην Ελλάδα ένα δόγμα ”ιερών βοοειδών”, όσον αφορά τους παράνομους και παρανομούντες εποίκους, επιβάλλοντας κυβερνητική εξουσία προς καθιέρωση ασυλίας και απυρόβλητου για τις παραβατικές πράξεις και τις παρανομίες τους. Να επιβάλλουν στην (υπνωτισμένη;) κοινή γνώμη, με δικτατορικό εξαναγκασμό και προσχηματική προπαγάνδα ανθρωπιστικού περιεχομένου, τον παροξυσμό τους – αυτό της αποδοχής των παράνομων εποίκων ωσάν ”ιερών αγελάδων” – με τεράστιο και μη αναστρέψιμο κόστος για το μέλλον του εθνικού κοινωνικού-πολιτισμικού συνόλου διαμορφωμένου επί χιλιετίες. Πότε, άραγε, γίνεται αντιληπτό ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να διαπράττει τέτοια προδοσία από τη θέση κυβερνητικής εξουσίας, την οποία προηγουμένως κατέλαβε διακηρύττοντας υποσχετικά, προεκλογικά ψεύδη κατά συρροή…;!

ΙΙΙ) Σαφώς, πέραν των οικονομικών ζητημάτων, οι δικαιολογημένες έξωθεν φωνές για την αποστασιοποίηση της Ελλάδας από την Ευρώπη και την απομόνωσή της από την ζώνη Schengen ερίζουν στο επικίνδυνο, πρωτίστως για την ελληνική εθνική και δημόσια ασφάλεια, δόγμα των ”ιερών αγελάδων” με το προβοκατόρικο και ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων της χώρας προς τα εσώτερα (δήθεν) της ήδη νοθευμένης Ευρώπης, αφού μόνο το 2015 βοηθήθηκαν να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο πάνω από 911.000 παράνομοι έποικοι κυρίως από ισλαμικές περιοχές. Είναι φανερό, ότι ο πρωθυπουργός (Τσίπρας Α.) επικεφαλής του ψευδεπίγραφου, δήθεν ουμανιστικού κομματικού του μορφώματος και οι πέριξ αυτού, ανέλαβαν να εξαγάγουν το δόγμα αυτό και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Έλαβαν την σκυτάλη από την προηγούμενη συγκυβέρνηση και με την ζεβρή προμετωπίδα των ”διεθνιστών” συνέχισαν περαιτέρω : ”κατέβασαν ρολά” στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της Ελλάδας, μετέτρεψαν τους συνοριοφύλακες, το Λιμενικό, την Αστυνομία, τον Στρατό από φρουρούς και εγγυητές των κρατικών συνόρων και των συμφερόντων της Ελλάδας σε ρεσεψιονίστες-υποδοχείς και κονδυλοφόρους για την γραφειοκρατική καταχώρηση, υπηρέτηση και συντήρηση του κάθε παράνομα εισελθόντος, αγνώστου προέλευσης αλλογενούς εποίκου, ισλαμιστικής ιδεολογίας αφρικανικών ή ασιατικών χωρών.

Εξάλλου, δεν θα αγνοήθηκε έξωθεν και ότι, η όποια δυνατότητα οικονομικού  εμβολισμού της κεφαλαιοκρατούμενης ΕΕ με όχημα και σε ρόλο κριού την Ελλάδα (βλ. αρχική τακτική δια Βαρουφάκη) δεν αποκλείεται να εκλαμβάνονταν από την νέα ζεβροειδή κυβέρνηση σαν μία «επιτρεπτή πολεμική επιλογή», που θα θυσίαζε πολίτες και χώρα για έναν «υπεράνω σκοπό» – την πιθανότητα ενός καταστροφικού πλήγματος στο παγκόσμιο καπιταλιστικό οικοδόμημα (…).

Δεν θα αγνοήθηκε, επίσης, πως πρότερα ζεβροειδή κομματικά μορφώματα προπαγάνδιζαν αναλύσεις ιδεοληπτικού τους περιεχομένου για να προσάψουν ”ταξικές αιτίες” στα αναπτυξιακά προβλήματα της Ελλάδας, που οφείλονταν δήθεν στην φιλελεύθερη, αστική σχέση της με την ”ιδεολογικά εχθρική” ΕΕ (και όχι στο φαινόμενο της παρασιτοειδούς σχέσης των πολιτικάντηδων, των ζεβροειδών και λοιπών συνδικαλιστών με το κράτος, τις επιδοτήσεις κοκ). Φαίνεται, πως για τους ζεβρούς αυτούς (ΚΚΕ), δευτερευόντως για άλλους (ΣΥΡΙΖΑ, νέο Δημαρο-Πασοκ κλπ.), αυτό το ”ταξικό”, που δεν πέτυχε στην Ελλάδα, προσωποποιήθηκε στα φτωχότερα ”ταξικά αδέλφια” από τις σκοταδιστικές-ισλαμιστικές περιοχές, τους οποίους προσβλέπουν να διαμορφώσουν σε μία απόλυτα δική τους ψηφοθηρική, ”προλεταριακή” δεξαμενή (αφού, η προπαγάνδα περί ”ταξικών αδελφών” στον κλασσικό Κόσμο δεν περνά πια).

Συνεπώς, με τους εν γένει ως άνω πολιτικάντηδες, τα ζεβρά κομματικά μορφώματα, τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της μαζικής, παράνομης και ανέλεγκτης έλευσης εποίκων και ισλαμιστών, τους διαλαλούντες σε όλους τους τόνους με πράξεις, ενέργειες, εκδηλώσεις και τις ρητορείες τους το ”ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ” προς όλους τους υποψήφιους μετανάστες και εν δυνάμει λιποτάκτες, αδιακρίτως θρησκείας και προέλευσης, ποιος φυσικός και σώφρον ευρωπαίος θα ήθελε τέτοια παρακμιακή Ελλάδα σε μία ζώνη ελεύθερης διακίνησης τύπου Schengen.                                                                                                           (ΧΙΙ/2015 – ΙΙ/2016)

 


Ορισμένες από τις προγενέστερες ενημερωτικές ανακοινώσεις περί του θέματος και της Γενοκτονίας :
https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=86 ή https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=84
https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=119
https://www.argo-pga.org/page1.php?cat=7
https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=74
https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=94
https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=103
https://www.argo-pga.org/page2.php?subid=72

και άλλα σχετικά βλ. στο site του Συλλόγου.