Ο Σύλλογος Ποντίων Νομού Κορινθίας διοργάνωσε τον περασμένο Μάρτιο Εκδήλωση με θέμα “Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ”.
Ο Συλλογικός-Αντιπροσωπευτικός μας Φορέας έχει τιμηθεί από την Πρόσκληση στον Επίτιμο Πρόεδρο να μιλήσει στην Εκδήλωση πάνω στο πολύ επίκαιρο και σημαντικό αυτό θέμα. Πάνω στο θέμα μίλησαν οι, επίσης, προσκεκλημένοι : Πολιτίδης Χαράλαμπος – συγγραφέας, Επίτιμο Μέλος του Προεδρείου (Εθνικών) Διασπορών στην Ρωσικής Ομοσπονδίας και ο Κωνσταντινίδης Βασίλειος – εκπαιδευτικός, μέλος της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών.
Η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία, που δόθηκε από τον επίτιμο Πρόεδρο του ΠΣ “η Αργώ”, περιείχε μία μοναδική ανάλυση του όλου θέματος με άγνωστες για πολλούς διαστάσεις. Ο Επίτιμος Πρόεδρος δέχθηκε θερμής απόκρισης από το κοινό, μεταξύ αυτών και Δημοτικών συμβούλων της πόλεως της Κορίνθου, με πολλά συγχαρητήρια για την ομιλία.