Αρχική | Επικοινωνία |
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ | ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ | ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Επιστροφή <
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
08/02/2016ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ... ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;...

Ελλαδικές κυβερνήσεις: ισχυρίζονται ότι δήθεν δεν βρίσκουν χρήματα για τις συντάξεις υπερηλίκων Ομοεθνών μας (περί των 30 εκατομμυρίων ευρώ κατ’έτος, μόλις) και των πολύτεκνων μητέρων, αλλά ξοδεύουν δισεκατομμύρια ευρώ για την προσέλκυση-εγκατάσταση στην χώρα αλλοεθνών παράνομων εποίκων από ισλαμιστικές περιοχές! Επιτέλους, έχουν ιδιαίτερες, απόκρυφες ή abnormal επιθυμίες να μαυρίσουν τη χώρα ;...


Ο Ποντιακός Ελληνισμός με τους συλλογικούς του φορείς έχει ιδιαίτερη ευθύνη και υποχρέωση, λόγω της ιστορίας του και της ισλαμο-κεμαλιστικής Γενοκτονίας, να επισημαίνει την επικίνδυνη για την Ελλάδα και προσβλητική για την Μνήμη των Θυμάτων της Γενοκτονίας τακτική των ευκαιριακών, ψευδο-προοδευτικών επιλογών ενός ανέλεγκτου εποικισμού της χώρας.
Ο Παμποντιακός Σύλλογος «η ΑΡΓΩ», από κοινού και με άλλους συλλόγους, έχει ήδη ανταποκριθεί κατά το δυνατό σε αυτήν την υποχρέωση. Έχει τοποθετηθεί από πολύ νωρίς, έγκυρα και έγκαιρα στα θέματα της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, που αφορούν με οιονδήποτε τρόπο το ζήτημα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού και δυστυχώς δικαιώνεται κάθε φορά σε όλες του τις ανακοινώσεις και επισημάνσεις.
Με την ευκαιρία και των ετήσιων, πολυήμερων εκδηλώσεων του ΠΣ "η ΑΡΓΩ" για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας (19η Μαΐου, περίπτερο στην Αθήνα, έντυπο υλικό κοκ), ακόμα και σε κοινές ανακοινώσεις με άλλους φορείς, καταγγέλθηκαν οι μεθοδεύσεις αποσιώπησης της Γενοκτονίας στην Ελλάδα και της επικίνδυνης προώθησης φιλοϊσλαμικών απόψεων για την αποδοχή και φιλοξενία στην Ελλάδα χιλιάδων εν δυνάμει φυσικών φορέων της ισλαμιστικής ιδεολογίας, που χρησιμοποιήθηκε για την Γενοκτονία στον Ιστορικό μας Πόντο. Έτσι, τέθηκε από νωρίς το όλο θέμα,πριν ακόμα εκδηλωθούν ανοικτά τα φαινόμενα τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη και εν μέρει στον ελλαδικό χώρο.
Όμως, και στον οργανωμένο Ποντιακό χώρο δεν έχουν εξαλειφθεί πλήρως τα απομεινάρια της μακρόχρονης δράσης των επιδοτούμενων στελεχών της "πράσινης" ελληνο-τουρκικής φιλίας και κατευνασμού της Μνήμης, των κατασκευασμένων ισλαμόφιλων "ιστορικών", των σαρβαλο-χορευτών και λοιπών, ενώ διακρίνονται και νέες κινήσεις για την μεθόδευση κλίματος ανοχής και "προοδευτισμού" στους κόλπους των συλλόγων, στα πρότυπα του ψευδό-ανθρωπισμού, σε βάρος της ιστορικής μας Μνήμης και αυτογνωσίας, και με στόχο την αποδοχή και σύμπλευση για τον εποικισμό της Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες εποίκους από τις ισλαμιστικές περιοχές. 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου προτείνει το επίκαιρο και πολύ κατατοπιστικό κείμενο του επ. Προέδρου του φορέα μας, που τιτλοφορείται :
« η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ) των ΑΦΥΛΑΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ : 
Ζώνη SCHENGEN  ή ”ιερά βοοειδή” a-la ΣΥΡΙΖΑ ;; »

 
 


Ορισμένες από τις προγενέστερες ενημερωτικές ανακοινώσεις περί του θέματος και της Γενοκτονίας :

Αρχική ^
   COPYRIGHT © 2008 ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»Οροι χρήσης