Το Τούρκικο Καθεστώς δεν διαχωρίζεται σε Κεμαλιστές, Ισλαμιστές, Οθωμανούς. Δεν είναι εθνικιστικό διότι δεν εκπροσωπεί ενιαίο έθνος.

ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ
19 Μαΐου – Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας (1914-1923)

Τιμούμε τους Ήρωες και τους Μάρτυρες της Γενοκτονίας από το τούρκικο καθεστώς του Λαού μας.

Το Τούρκικο Καθεστώς δεν διαχωρίζεται σε Κεμαλιστές, Ισλαμιστές ή Οθωμανούς. Είναι ενιαίο απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό, Χριστιανικό, Ανθρωποκεντρικό, Προοδευτικό. Δεν είναι εθνικιστικό, όπως προπαγανδίζουν ζεβρά ψευδο-προοδευτικά κομματικά μορφώματα στην Ελλάδα, διότι δεν εκπροσωπεί ενιαίο έθνος.

Εμφύτευε και καλλιέργησε διαχρονικά στα στίφη του μίσος απέναντι στον αυτόχθονα και προαιώνιο Ελληνισμό του Πόντου, χρησιμοποιώντας στοχευμένα τον ισλαμιστικό σκοταδισμό και βαρβαρότητα – το μόνο που διέθετε σαν ”παρακαταθήκη” για την κινητοποίηση του όχλου του με στόχο τα εδάφη, την ζωή, τον πλούτο, τον Πολιτισμό και την Οντότητα του Ποντιακού Ελληνισμού στα πατρογονικά του εδάφη.

Στο έγκλημά του την περίοδο 1914-1923 το Τούρκικο Καθεστώς είχε την συνέργεια Δυτικών Δυνάμεων, της Μπολσεβίκικης δικτατορίας του Λένιν ( Ουλιάνωφ ), τις επιζήμιες ενέργειες και επιλογές του Βενιζέλου Ε..

Στην μόλις πρόσφατη Ιστορία της Ελλάδας πολιτικάντηδες του ελλαδικού χώρου ενεργούσαν και πάλι ετεροκίνητα για να επιβάλλουν χωρίς όρους την περιβόητη ”ελληνο-τουρκική” φιλία, που σκοπό έχει τον ”έξωθεν εξευγενισμό” στη Δύση του Τούρκικου Καθεστώτος.

Το καθεστώς αυτό δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και στις ημέρες μας (μέσα στ’ άλλα πάντα ισλαμιστικό) : Ίμια, νησιά του Αιγαίου, αναπάντητοι εμβολισμοί στρατιωτικών και λιμενικών πλοίων της Ελλάδας, αιχμαλωσία ελλήνων πολιτών, παράνομη στρατιωτική απειλή και κατάληψη σε ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου, έμμεση κατάρριψη πολεμικών αεροσκαφών Ελλάδας, λαθρο-εποικισμός της Ελλάδας κλπ.).

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ,
η ΑΠΟΚΡΥΨΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ

 


Ενημερωτικό Περίπτερο Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ»
17-19 Μαΐου 2018
πλ. Συντάγματος, Αθήναι