Αρχική | Επικοινωνία |
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ | ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ | ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ | ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ
Σελίδα   1 >  από 4  ανά Επιλέξτε έτος και μήνα 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


28/08/2017ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Με το παραδοσιακό Παλαιό ημερολόγιο γιορτάστηκε η μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (της Παναΐας) στην ομώνυμη εκκλησία στην Καλλιθέα Αττικής.
Ο Π.Σ. "η Αργώ" ήταν εκεί δια του Επίτιμου Προέδρου Χρ. Σοφιανίδη, μελών και της τακτικής χορευτικής ομάδας νέων σε ανταπόκριση της τιμητικής Πρόσκλησης του Ιερού Ναού.
Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους πέριξ δρόμους και στην κεντρική λεωφόρο Θησέως της πόλης. Την εικόνα έφεραν στους ώμους οι νέοι ζίπκαλιδες της «Αργώς» συνοδεία των κοριτσιών του Συλλόγου με τις παραδοσιακές φορεσιές του Πόντου. Η πομπή πλαισιώθηκε από τιμητικό άγημα του Ελληνικού Στρατού το οποίο διέθεσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την περίσταση. Παρόν και ο Δήμαρχος της πόλης Δ. Κάρναβος και πλήθος κόσμου. ...

Περισσότερα...

24/08/2017Προσκύνημα σην Παναϊα Συμέλα

Προσκύνημα σην Παναϊα Συμέλα της νεολαίας και μελών του Συλλόγου μας.

Περισσότερα...

24/07/2017ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ...

Η έκδοση λαμβάνει χώρα στη συνέχεια της επιστημονικής ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε από τον Π.Σ. «η Αργώ» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, τον Ιούνιο 2016 με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών καθηγητών, στρατιωτικών εα και πλήθους κόσμου, με θέμα την διαχρονική τούρκικη απειλή έναντι του Ελληνισμού και άλλων λαών στην Εγγύς Ανατολή, υπό τον συντονισμό του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου.

Περισσότερα...

10/03/20178 ΜΑΡΤΙΟΥ - Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !

ΤΙ ΗΜΕΡΑΝ ΤΙ ΓΑΡΙΔΊΩΝ, ΣΙ 8 ΤΙ ΜΑΡΤΊ, ΕΣΩΡΕΎΤΑΝ ΟΙ ΓΑΡΊΔΕΣ ΤΙ "ΑΡΓΩΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΊΚΑΝ ΤΡΑΝΟΝ ΤΡΑΠΕΖ... ΕΙΔΑΝ ΊΣ ΤΗΝ ΆΛΛΕΝ, ΕΚΑΛΆΤΣΕΨΑΝ, ΕΤΡΑΓΏΔΕΣΑΝ, ΕΧΌΡΕΨΑΝ, ΈΦΑΓΑΝ ΈΝΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΆ ΦΑΐΑ, ΕΛΊΓΟΝ ΈΠΙΑΝ ΠΑ... ΟΙ ΑΝΔΡΟΎΣΕΣ'ΑΤΟΥΝ, ΑΤΟΙΝ'ΠΑ ΕΚΕΙ ΈΤΑΝ !!

Περισσότερα...

13/02/2017ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα του Συλλόγου για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. Επίτιμος Πρόεδρος : " Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στην 71η Α/Μ Ταξιαρχία "ΠΟΝΤΟΣ", που εδερεύει στην ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ. Οι συμβολισμοί είναι πολύ ισχυροί ".

Περισσότερα...

29/12/2016ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ... ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ !

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή 2017. Όπως λένε και τα Κάλαντά μας "Χριστός γεννέθεν, χαράν σον Κόσμον" !

Περισσότερα...

12/10/2016ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ 2017 !

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

Περισσότερα...

02/06/2016ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 η Ημερίδα με θέμα « Η διαχρονική τουρκική απειλή έναντι του Ελληνισμού και της Εγγύς Ανατολής» στο αίθριο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Περισσότερα...

27/05/2016ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Πολεμικό Μουσείο, Τετάρτη 01-06-2016, ώρα 18.30), ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Περισσότερα...

25/05/2016ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ : ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ (ΡΩΜΑΙΪΚΟΥ) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

Περισσότερα...

Σελίδα   1 >  από 4  ανά  Αρχική ^
   COPYRIGHT © 2008 ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ»Οροι χρήσης